Смертельна аварія та обшуки в "СВ": 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Смертельна аварія та обшуки в "СВ": 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних серед читачів новин за минулий тиждень. 
  • А ви усе це прочитали?

1. У Хмельницькому будуть судити машиніста тепловоза і двох його помічників. Як виявилося, екс-працівники злили майже тонну дизпаливо з локомотива. Загальна сума збитку залізниці складає близько 15,5 тисяч гривень. 

2. На автодорозі у Чемеровецькому районі 12 січня зіткнулися автомобілі Jeep Wrangler та Opel Vectra. У результаті загинула пасажирка Opel. Водій та ще троє пасажирів авто, серед яких діти, отримали травми.  48-річний водій автомобіля "Jeep Wrangler" також був доставлений до лікарні із травмами. 

Відео дня

3. У розважальному закладі відомого бізнесмена Вікарчука 14 січня провели обшук. Як повідомили у поліції, вони розслідують кримінальне правопорушення за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням».  

4. Ввечері 15 січня під лід на ставку  в Красилівському районі провалилось двоє чоловіків.  За допомогою надувного човна і мотузки 25-річного та 32-річного постраждалого витягнули на берег. На жаль, одного із чоловіків врятувати лікарям так і не вдалося.

5. Зупинка громадського транспорту «Філармонія» (навпроти магазину «Мрія») зазнає змін. Як стало відомо, уже цього року там зроблять заїзну кишеню. На ці роботи планується витрати 2,5 мільйона гривень. До слова, раніше взятися за це комунальникам заважала відсутність фінансування. У планах є також облаштування кишені навпроти СІЗО.  


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up