“Справжня феєрія”: що писали хмельничани у Facebook про «Art Major Show»

“Справжня феєрія”: що писали хмельничани у Facebook про «Art Major Show»
  • Залишилися позаду три дні феєричного «Art Major Show».
  • В центрі міста виступили кращі оркестри країни.
  • Також на “стометрівці” можна було побачити запальні танці мажореток.
  • Що хмельничани і гості міста писали про «Art Major Show» у Facebook, дізнавайтеся на нашому сайті.

У Хмельницькому відгримів феєричний «Art Major Show». Фестиваль оркестрових шоу- програм проводили у Хмельницькому вперше. До нашого міста приїхали сотні гостей з області та багатьох регіонів для того, щоб побачити яскраві виступи танцівниць-мажореток та насолодитися музикою кращих оркестрів України. Фестивали протягом трьох днів. Почали з 9 травня. Виступи відбувалися відразу за кількома локаціями. Перед кінотеатром Шевченка була головна сцена та трибуна для глядачів. Туди пускали лише за пропусками, які можна було отримати до 21-ї години.

Також оркестри грали навпроти музею Історії міста на “стометрівці”.

За три дні фесту у хмельничан та гостей міста назбиралося чимало вражень про виступи колективів та саму організацію заходу. Що писали про «Art Major Show» у Facebook, дізнавайтеся на нашому сайті.

Відео дня

“Справжня феєрія! Море позитиву!” - поділився враженнями від фестивалю у соцмережі мер Хмельницького Олександр Симчишин. Очільник міста розповів, як “круто” було у перший день. Та закливав усіх, хто пропустив відкриття долучитися до фесту протягом наступних двох днів шоу-програм.

“Хмельницький не спить” - так прокоментувала другий день фестивалю Оксана Степанова у своєму дописі. І це дійсно так, адже протягом трьох днів у центрі міста показували вечірнє двогодинне театралізоване дійство. Відбувалося воно біля кінотеатру Шевченка і носило назву “Місто не спить”.

 Також яскравими відео та фото у другий день фесту хмельничан порадувала Валентина Черноус. Вона поширила на своїй сторінці допис із відео виступів кількох творчих колективів мажореток.

А ось Владислав Гребенюк сам став учасникам театралізованого дійства навпроти кінотеатру Шевченка. Його викликали для участі у пантомімі. Шматочок з відео за його участі, Владислав і продемонстрував на свой сторінці у соцмережі.

Сергій Аніськов на своїй сторінці виставив купу гарних професійних фотографій з виступів мажореток та дефіле оркестрів. Нові фото-звіти з фесту він демонстрував у соцмережі по кілька разів на день. А 11 травня, в останній день фестивалю, фотограф поділився враженнями від побаченого у великому дописі, де поділив глядачів на категорії та подякував організаторам.

Наостанок додамо скрін зі сторінки лідера гурту "Мотор'ролла". "Мене просто порвало" - так прокоментував Сергій Присяжний виступ оркестру ГУ Нацполіції у Хмельницькій області. 

Друзі, а які ваші враження від фестивалю «Art Major Show» у Хмельницькому? Діліться думками та коментуйте подію на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вита Фрелих

    Не попали через флаєри
  • Тамара Казьмирчук Постоловская

    Супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up