Світлини на пам’ять і для соцмереж: ціни на фотосесії у Хмельницькому та корисні поради

Світлини на пам’ять і для соцмереж: ціни на фотосесії у Хмельницькому та корисні поради
Фото Євгена Хоптинського у студії Skyloft.
  • Соціальні мережі вибухнули передноворічними знімками. Більшість фото - зроблених у інтер’єрних студія

  • Як отримати ідеальні фото та спланувати процес, щоб отримати вражаючий результат

Чим ближче до нас підбираються новорічні свята, тим атмосфернішим все видається навкруг: різдвяний ярмарок на центральній вулиці, яскрава ілюмінація у вечірній час, привабливе оздоблення вітрин магазинів. Всі локації приваблюють перехожих по-своєму, але хоча б одна з них не залишить нікого байдужим і в результаті ми робимо фото, щоб мати згадку про приємно проведений час з рідними, близькими та друзями.

Безперечно, головне на знімках - щирі емоції, і робимо ми їх тоді, коли почуття переповнюють нас, на згадку про пережиті відчуття. Та якщо все ж хочеться, щоб світлина дарувала спогад не тільки про приємність моменту, а й тішила око - слід подумати про те, щоб організувати справжню святкову фотосесію з професіональним фотографом.

Оберіть тематику

Для початку рекомендовано обрати так званий “сценарій” вашої майбутньої зйомки. Різноманітність декорацій в сучасному світі дійсно допоможе обрати варіант, який припаде до смаку, допоможе проявити ваші риси та почуття, які є у вас на даному етапі життя. 

Відео дня

Це може бути романтична історія з ліжком біля ялинки. Або ж грайлива зона з килимком біля каміна, в якому весело потріскує вогонь. Чи зігріваюча душу історія, коли всі обмінюються подарунками у сімейному колі. Насправді варіантів безліч, головне - обрати свій. Детально ознайомитись з інтер’єрними зонами студій можна в їхніх профілях соцмереж.

Вулична чи студійна

Варто подумати, які знімки ви бажаєте отримати. Якщо хочете закарбувати себе в оточенні зимового лісу, різдвяного ярмарку чи просто посеред сніжних заметів - ваш варіант - вулична зйомка. Якщо хочете фото, на яких ви знаходитесь ніби вдома - радимо розглянути студійну фотосесію.

Проте, варто пам’ятати, що свої “за” і “проти” має кожна з цих видів зйомок. Розглядаючи вуличну - розраховуйте на погодні умови, їх примхи та те, як ви почуватиметеся на холоді. Погодьтеся, червоний ніс на всіх світлинах принесе мало радості в майбутньому. Але очевидна перевага - не доведеться вносити орендну плату і ретельно стежити за часом.

Обираючи студійну зйомку, негараздів із погодою уникаєш, але потрібно стежити за часом, адже оренда студій здійснюється погодинно. Також варто враховувати те, що кількість відвідувачів на майданчику обмежена. Це якщо ви маєте велику родину і бажаєте фотографуватись всі разом. Також в студіях забороняється використовувати різні піротехнічні засоби на зразок хлопавок та бенгальських вогнів. Вартість оренди фотостудії за годину в Хмельницькому стартує від 250 грн.

Random Studio (вул. Кам’янецька, 11) - 300-350 грн

Студія пропонує три фотозони: світла зона з ліжком і ялинкою та ялинкою поруч з диваном, темна зона з конфеті та гірляндами.

 

Stina Studio (пр. Миру, 69) - 400-450 грн

Мінімалістичний декор в скандинавському стилі. Є зона з ліжком, кріслом, біля вікна.

Spot Studio (вул. Тернопільська, 19/1) - 450-500 грн

Стриманий класичний декор. Зона з ліжком, ялинки в горщиках.

White Room (пров. Некрасова, 1/1) - 300 грн

Теплий домашній декор в білому кольорі. Зона з каміном, кухня, ліжко.

Sadova Fotostudio (ТЦ “РІКО” пр. Миру, 69) - 250 грн

Інтер’єрна студія без звичних новорічних декорацій для любителів ламати стереотипи. Основна фішка - освітлення: як денне, так і штучне.

Ameli (вул. Проскурівська, 45) будні/вихідні - 300/450 грн

Студія робить акцент на великій кількості декорацій та фотозон, з-поміж яких “Шоколад”, рожево-чорна та “золотий рік”.

 

Origami (ТЦ “РІКО” пр. Миру, 69) будні/вихідні - 400/450 грн

Студія з класичним світлим скандинавським декором. Є можливість використовувати змінні фони.

“Свій” фотограф

Всі ми знаємо, що взаємини між людьми - річ складна. Тому на це варто зважати при виборі фотографа, якому ви хочете довіритись і співпрацювати. Рекомендуємо ознайомитись із стилем робіт фотографа заздалегідь, щоб розуміти, на який результат очікувати. Зараз із цим проблем не виникне, адже соціальні мережі є таким собі портфоліо для кожного з них.

Обравши кандидата за фотографіями пошук не завершується. Бажано написати і поспілкуватись, дізнатися подробиці, запитати поради. Ще краще - зустрітися наживо, але це може бути важче через брак часу або невідповідності у ваших розкладах.

Так ви почнете знайомство, і в процесі зйомки вже не буде відчутною незручність першої зустрічі. Ви зможете проявляти емоції щиро, не почуваючись скуто.

Варто звернути увагу на те, що послуги фотографа оплачуються окремо і не входять у вартість оренди фотостудії. Ціни хмельницьких професіоналів цьогоріч стартують від 500 грн/год.

Корисні поради

Якщо хочете отримати гарний результат, бажано провести попередню підготовку та виконати ряд порад від фотографів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up