"Тато б’є маму". У Хмельницькому рятували жінку з трьома маленькими дітьми

"Тато б’є маму". У Хмельницькому рятували жінку з трьома маленькими дітьми
  • Жінка стала жертвою домашнього насилля.
  • Чергова сварка у родині закінчилася побиттям і все на очах у дітей.
  • Аби врятувати маму донька викликала на допомогу поліцію.  

25 жовтня на лінію "102" зателефонувала маленька дівчинка та сказала, що тато б’є маму, і попросила про допомогу. За вказаною адресою невідкладно виїхала мобільна група поліції. На місці правоохоронці побачили 32-річного чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Як виявилось, він спочатку конфліктував із батьком, а потім перекинувся на дружину та дітей.

Жінка зізналася, що чоловік вже не вперше піднімає на неї руку і постійно тисне психологічно. Але вона боялася будь-куди звертатися, оскільки повністю залежить від нього матеріально, маючи на руках трьох діток віком 11, 8 і 2 роки. Проте поліцейські запевнили її, що є чимало соціальних можливостей допомогти, і не можна залишати ситуацію напризволяще.

На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 173-2 КУпАП, а жінці з дітьми допомогли облаштуватися окремо. Про це повідомили у секторі комунікації поліції.

Відео дня
  • "Спочатку ми доправили потерпілу з дітьми до кризової кімнати, де вони змогли перебути кілька перших днів, а потім сконтактували із соціальним центром і перевезли їх туди. Наразі з жінкою та дітьми постійно працюють психологи, юристи та соціальні працівники. Вони у безпеці, мають дах над головою, їжу і усі необхідні речі, " — розповів Віталій Наглій, координатор мобільних груп поліції з реагування на факти домашнього насильства.

Як додали у поліції, з початку року на Хмельниччині поліцейські склали вже 2766 адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

Правоохоронці закликають потенційних та реальних жертв сімейних насильників не мовчати і вчасно звертатися за допомогою, щоб не було запізно.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Иван Фёдорович

    А вот мне её не жалко совсем. Папа не стал вдруг бить маму, он её бил с самого начала отношений. Если у неё хватило мозгов родить трёх детей в постоянном унижении, да так ей и надо.

    Хуан Матус reply Иван Фёдорович

    Хз, бывает, что и внезапно...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up