ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Важкий і насичений робочий тиждень позаду. Для нашого міста він запам’ятається скандальними і подекуди шокуючими новинами. Найважливіші з них для вас підібрали журналісти vsim.ua.

Від різанини біля «Арсеналу» до мертвого немовля на смітнику. Так розпочинався і завершився тиждень у Хмельницькому. Ще довго містяни обговорюватимуть скандальні новини про інспекцію Ольги Фреймут і конфлікт біля «СВ». Приємно дивував нас театр. Хмельничанам показали виставу про секс і шоу тіней. Детальніше про все читайте у ТОП-5 новин тижня від vsim.ua.

1. У ніч з вівторка на середу добряча гулянка в нічному клубі завершилася різаниною. Чоловік стояв на вході до нічного закладу «Арсенал», що на Проскурівській, і щось кричав. Звичайне зауваження переросло в суперечку. Далі порушник громадського спокою дістав ніж і вдарив ним чоловіка.

2. «Інспектор Фреймут» у Хмельницькому. В рамках нового проекту «Міста» вона завітала з командою до нашого міста. Більшість хмельничан дізналися про її візит через скандал на скотобійні. Ольга Фреймут заявила, що директор «Проскурів м‘ясо» її побив. Про деякі досить цікаві деталі своєї перевірки мерії, шкіл, поліклініки та іншого телеведуча розповіла на майдані Незалежності вже в суботу.

Відео дня

3. Скандал біля «СВ». Саме в цьому клубі мали виступати Потап і Настя. Та місцевим активістам така ініціатива дуету явно не сподобалася. Спочатку вони анонсували акцію протесту. Концерт все-таки скасували. Обливши кров’ю і закидавши яйцями клуб, «свободівці», «Автомайдан», «Правий сектор» та інші не заспокоїлися.

Далі під клуб і навіть в середину полетіли петарди, запалали фаєра і димові шашки. Після цього сталася бійка з поліцейськими. Ну а на завершення вже наступного дня власник «СВ» Віктор Вікарчук пообіцяв помститися команді Симчишина за влаштований безлад. Вважає, що саме чиновники з міської ради були основними організаторами акції.

4. В театрі Старицького цього тижня було людно. Глядачі приходили сюди на яскраві і відомі вистави. З поміж інших варто відзначити «Чорний квадрат», актори якого показували пікантну виставу «Хто кого хоче». Дивував хмельничан незвичним шоу театр тіней «Teulis».

5. Завершився тиждень шокуючою новиною. На смітнику знайшли мертве немовля. Тіло було в коробці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up