У Хмельницькому 9 грудня виготовлятимуть окопні свічки для військових: як долучитися

У Хмельницькому 9 грудня виготовлятимуть окопні свічки для військових: як долучитися
Фото з відкритих джерел
  • Майструватимуть свічки навіть, якщо не буде світла.

Працівники офісу «Розумне довкілля. Хмельницький» 9 грудня виготовлятимуть окопні свічки для військових. Долучитися запрошують усіх охочих. Трудитися розпочнуть об 11.00.

«Зараз маємо постійні запити від військових, - констатують, - передаємо волонтерам, надсилаємо самі поштою, ділимося свічками з рідними, а ті вже надсилають їх своїм близьким».

Загалом передали вже понад 2 тисяч окопних свічок. Потрібно ще, бо надворі – зима, а за допомогою таких свічок можна і зігрітися, і щось підігріти.

Відео дня

Тож, коли у вас завтра, у п’ятницю, буде вільна хвилиназабігайте на офіс «Розумного довкілля. Хмельницький», що на вул. Бандери, 2/1а (ТЦ «Монблан»), 3-ій поверх, каб. №323. Навіть, якщо не буде світла. Для майстрування окопних свічок відсутність електрики, зауважують організатори, - не завада.

Якщо у вас вдома, бува, знайдеться ладний картон, металеві бляшанки, а особливо - віск або парафін, то обов’язково приносіть.  Матеріал для виготовлення окопних свічок, наголошують організатори, теж дуже потрібний.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up