У Хмельницькому двоє чоловіків намагались покінчити життя самогубством

У Хмельницькому двоє чоловіків намагались покінчити життя самогубством
Ілюстративне фото
  • За минулу добу врятували двох хмельничан, які хотіли вистрибнути з вікна.

Вчора, 29 серпня, від спроби самогубства у Хмельницькому рятували двох чоловіків. Один випадок трапився на Інститутській. На «Службу порятунку» надійшов виклик близько 17-ої години. З’ясувалось, що чоловік хоче вистрибнути з вікна п’ятого поверху. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Цього ж дня аналогічний випадок трапився і на проспекті Миру, але вже ввечері. Там 33-річний хмельничанин намагався вкоротити собі віку і скочити з вікна житлового будинку. Чоловіка врятували і передали в руки медикам для обстеження.

Про один з цих випадків порятунку повідомили і патрульні. За їхніма слова, з чоловіком провели бесіду, після чого він погодився спуститись з даху будівлі. 

Відео дня

"Не гаючи ні секунди, інспектори вжили всіх необхідних заходів для врятування громадянина. Було проведено переговори та роз’яснено, що самогубство - це не єдиний вихід із ситуації,  що завжди є інші шляхи вирішення проблем.  Чоловік оглянули лікарі та  госпіталізували до лікарні для проведення обстеження. Наразі загрози життю та здоров'ю його немає", - повідомили в Управлінні патрульної поліції Хмельницької області. 


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Таня Панасюк

    Менше заглядати в чарку.
  • Marina Amika

    такі «розумні» тут зібралися, чогось вирішили що все із-за роботи і економічних проблем. І забули, що то люди перш за все. Може хтось з них втратив близьку людину, має важку хворобу і тд. Чоловіки теж люди із почуттями. А звели все до того, що смисл життя лише жрати і срати.
  • Дашуня Коваль

    Отаке буває . Нє ну а що , життя доводить
  • Вера Стадникова

    Идиотизм

keyboard_arrow_up