У Хмельницькому вандали потрощили нову роздягальню на пляжі

У Хмельницькому вандали потрощили нову роздягальню на пляжі
Фото управління ЖКГ
  • Сталося це вночі з 12 на 13 травня.
  • Комунальники обіцяють відремонтувати кабінку за кошти міського бюджету.
  • Що ще зроблять на пляжі та коли відкриють сезон купання, дізнавалися журналісти vsim.ua.

На території міського пляжу невідомі потрощили новеньку роздягальню, яку нещодавно встановили там до пляжного сезону. Про це повідомили на сторінці Управління житлово-комунального господарства у Facebook. Комунальники обурені такою поведінкою недобросовісних хмельничан. Адже, як ідеться у дописі, в цьому році пляж буде мати нове обличчя. Там вже демонтували старі роздягальні та розчистили прибережну зону. Планують ще ряд змін.

Ймовірно, подія сталася вночі, з 12 на 13 травня. Помітили наслідки вандалізму перехожі. Вони і звернулися до ЖКГ.  

Відео дня
  • Ой, як потрощили. Частково понівечили одну кабінку. Нам повідомили про це зранку. Я відразу направив туди своїх працівників, щоб вони все сфотографували і повідомили громадськість. Ніби і для людей все робиться, ми взагалі збираємося в цьому році кардинально оновити пляж, а результат на обличчя, - скаржиться начальник ЖКГ Василь Новачок.

Тепер за відновлення роздягальні візьметься комунальне підприємство “Парки і сквери”. А кошти на це повторно будуть виділенні із бюджету міста.

  • Звісно, будемо відновлювати, бо старе вже демонтували. Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди. Провини підрядника в тому, що потрощили кабінку немає, тому кошти на ремонт підуть з міського бюджету. А працівники КП “Парки і сквери” напишуть у поліцію відповідну заяву, - зазначив Василь Новачок.  

Так виглядала нова роздягальня на пляжі до акту вандалізму

За словами комунальника, нова роздягальня та очищення прибережної зони були лише початковим етапом в облаштуванні комфортного відпочинку для хмельничан. 1 червня в місті планують відкрити пляжний сезон. А до того часу на пляж завезуть новий пісок та встановлять сонцезахисні парасольки.

  • Пляжний сезон у нас стартує з 1 червня. Сьогодні--завтра там будуть продовжувати роботи з благоустрою. Розгорнуть, почистять  та розрівняють старий пісок, і поверх завезуть ще 300 тонн нового. Також приватний підприємець завершує монтувати парасольки і я думаю, що з 1 червня вони також з’являться на міському пляжі, - пояснив Василь Новачок.

Заяву до поліції комунальники поки не написали, а правоохоронці говорять, що вже готові взятися за розгляд даного питання.

  • До Зарічанського відділу поліції поки не надходила заява. Там говорять, що готові взятися за справу, проте поки їм не повідомляли про даний випадок. Про інцидент поліцейські також дізналися із соцмереж, - повідомила речник міського відділу поліції Людмила Берестовська.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ростислав Лунь

    Такі речі як зупинки, телефонні будки і
  • Галина Ткаченко

    Дураків хватає
  • Mykula Tamara

    Що не дай, що не зроби, по псують, розгромлять-і влада не така((((
  • Вячеслав Киреенков

    Варваров в Европе ещё не было?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up