У Хмельницькому відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового Андрія Вільгуша

У Хмельницькому відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового Андрія Вільгуша
Фото - Хмельницька міська рада
  • Меморіальна дошка з’явилась на фасаді професійно-технічного училища №25.

У Хмельницькому відкрили меморіальну дошку на честь Героя російсько-української війни Андрія Вільгуша. З’явилась вона біля центрального входу до професійного училища №25, де навчався Андрій впродовж 2002-2005 років. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької міської ради.

Аби вшанувати військового, на відкриття прийшли рідні, побратими, учні, колектив закладу і мешканці мікрорайону. 

Андрій Вільгуш народився 9 травня 1987 року у Хмельницькому. У 2012 році закінчив Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові за спеціальністю «Управління діями механізованими підрозділами». Проходив службу на різних посадах в Збройних Силах України. Був активним учасником антитерористичної операції на сході України. Учасник оборони Авдіївки Донецької області. Військовий проходив службу в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (місто Львів). 24 січня 2019 року Вільгуш помер від серцевого нападу у Львові. Поховали капітана на Алеї Слави в мікрорайоні Ракове. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Женя Хуторний

    Вічна пам'ять Герою
  • Константин Бадигин

    Профессионально подготовленный убивец - загнулся.

    Dovgy Viktor reply Константин Бадигин

    Константин Бадигин Ви ще тут?..
    Ми наведемо порядок в своїй країні, не переживайте, та навели б певно і подавно, якби ж тільки москальі не пхали  своє русько-братське рило куди не треба...

    Константин Бадигин reply Константин Бадигин

    Dovgy Viktor кто бы говорил. Сиди молча, и поклоняйся своему бандере. Выжалкая кучка чмошников указываете всем как жить, на каком языке говорить, какому богу молиться. А за 7 лет страну угробили, наведите в стране порядок сначала,а потом подавайте голос. И не высказывайся от имени россиян.

    Dovgy Viktor reply Константин Бадигин

    Константин Бадигин не Вам вказувати що, коли і на кого мені працювати...
    А ви будете робити і говорити тільки то, що вам "москаль" дозволить.., тому що справжнім росіянам ви вже "хроном" стали..

    Константин Бадигин reply Константин Бадигин

    Dovgy Viktor я же сказал рабу слова не давали, иди работай раб, солнце высоко.

    Dovgy Viktor reply Константин Бадигин

    Константин Бадигин з такими як Ви немає сенсу і бажання вести якийсь конструктивний діалог, Вас "виховує" рос-тв...
    Одівайте кокошніки і "бавтеся" своїми матрьошками, рускій мір Вам в помощь..

    Константин Бадигин reply Константин Бадигин

    Dovgy Viktor а приедь ты на Донбасс, и посмотри что здесь натворили SSВСУ, и скажи людям что это Россия обстреливает Донбасс. Ты первый кто продал Украину американцам за тухлые печеньки. Поэтому не тебе расказывать кто у кого в заложниках. Рабу слова не давали.

    Dovgy Viktor reply Константин Бадигин

    Константин Бадигин Ви самі не знаєте чого хочете, хіба Вам не ясно, що "москаль" тримає донбас в заручниках, для шантажу, але таким як Ви і подібним Вам, шановний, цього мабуть не зрозуміти...
    Шкода тільки хороших, нормальних людей які гинуть там, через таких як Ви...

    Dovgy Viktor reply Константин Бадигин

    Константин Бадигин бояришника напився чи що, чого ви сюди лізете зі своїми жалюгідними коментами...
    Загинув один з найкращих захисників своєї країни, народу..
    Вічна тобі пам'ять та шана,  спочивай З Богом, герою!
  • Катя Глушак

    Вічна пам'ять Герою Царство небесне
  • Надежда Балицкая

    Дякуємо тобі, вклоняємось до землі, дорогий солдате.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up