У Хмельницькому дітям загиблих військових подарували кулони (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому дітям загиблих військових подарували кулони (ФОТО, ВІДЕО)
  • На перших місцях — портрети загиблих бійців.

  • Так сьогодні виглядала зала театру Старицького.

  • Дітям загиблих хмельничан сьогодні вручали кулони «Батьківське серце».

Чи не щомісяця хмельничанам повідомляють сумну звістку — черговий захисник України загинув на Сході. Зазвичай у бійця залишається сім’я — дружина та діти. Сьогодні, 18 січня, хмельничани вшанували синів та доньок загиблих у війні українських військових. Відбувалося все у театрі імені Старицького. Туди прийшли родичі загиблих, зокрема діти та дружини. Були й інші небайдужі хмельничани.

Передні місця перед сценою у залі театру були обгороджені червоною стрічкою. На цих місцях виставили портрети загиблих бійців. Захід розпочався з виконання гімну України та хвилини мовчання. Після цього виступали артисти, представники місцевої влади, військові. Потім дітям загиблих військових вручали кулони «Батьківське серце». Під час цього називали імена загиблого та його дітей. Також портрет війського показували на великому екрані зі сцени. Відзнаки «Батьківське серце» надають дітям бійців з усієї України. Сьогодні вручили 112 таких кулонів. Також дітям дарували пам’ятні подарунки.

19 січня церемонія вручення кулонів відбудеться у Кам’янці-Подільському. Там дітям подарують 22 кулона. Про це під час заходу розповів президент спілки «Бойове братерство України» Павло Жебрівський. Після Хмельниччини кулони вручатимуть в інших містах України. Від часу заснування відзнаки її вручили близько тисячі українських дітей. Загалом дітей, батьків яких забрала війна, в Україні налічується більше шести тисяч.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оксана Бугаенко

    А можливо вшанувати Батьків,які зростили таких синів та дочок....Дякую ВАМ...
  • Мороз Валентина

    Чому премію   Коболєва в 46 мільйонів не розділити між цими сиротами,їх батьки заслуговують на повагу
  • Iryna Kovalevska

    Вічна пам'ять загиблим Героям... Дуже важлива підтримка рідних.
  • Olga Filias

    Вічна  пам'ять  героям! Співчуття  їхнім родичам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up