У Хмельницькому вшанують ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Де та коли

У Хмельницькому вшанують ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Де та коли
  • З нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС хмельничани покладуть квіти до пам'ятників "Героям та жертвам Чорнобиля" та "Героям Чорнобиля - пожежникам".

Щороку 14 грудня українці вшановують ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Саме цього дня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком. День вшанування ліквідаторів встановили указом президента України у 2006 році. Ця дата є скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.

З нагоди цього пам'ятного дня 12 грудня у Хмельницькому проведуть меморіальні заходи. Про це повідомили на сайті Хмельницької ОДА.

- о 10.00 відбудеться покладання квітів біля пам’ятника "Героям Чорнобиля – пожежникам" (вул. Героїв Чорнобиля, 1/1);

Відео дня

- 10.30-11.00 панахида за загиблими учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та заздравний молебень за усіх постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи у Покровському кафедральному соборі (вул. Володимирська, 113);

- 11.15 урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Хмельницькому обласному науково-методичному центру культури і мистецтва;

12.30 покладання квітів біля пам’ятника "Героям та жертвам Чорнобиля" (перехрестя вулиць Кам’янецької та Прибузької).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sidorcuk Masa

    Обласна рада решила, что киевлянами дать статус чернобыльца, етто мнооого, , ненада им. Селам вокруг Киева и Припяти статус чернобыльца дать ненадолго, им , их много. Беларусь тоже не загрязнена чернобылем, гомельской области статус Чернобыля ненадо.

    А вот селам ярмоленецкого, думаевецкого, чорноостровского, красиливского, деражнянского и тд районов Хмельницкой области статус чернобыльцев отдать, а также врачам Хмельницкого и области врачам и врачам районов дать статус чеорнобыльцнев.. А также детям, рожденых из етих же районов , рождённых после Чернобыля, дать статус чернобыльцев. Тута партия чернобыльуев с спонсированием и дотациями .

    А нам хмельничанам, за ети бесплатные льготы , льготы на коммунальные, льготы на проезд для чернобыльцев , платить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up