У Хмельницькому змінили графік подачі гарячої води

У Хмельницькому змінили графік подачі гарячої води

У вихідні хмельничани зможуть більше часу користуватися гарячою водою.

Востаннє, коли міняли графік подачі гарячої води, вирішили, що її подаватимуть в домівки у два етапи щодня. Зранку з 6 до 9 години. Ввечері - з 18 до 23.

Відтепер діятиме новий графік. Щоправда, лише у вихідні і під час опалювального сезону з 1 листопада до 31 березня. В суботу й неділю гаряча вода буде продаватися з 7 до 23 години. Таке рішення прийняли сьогодні, 27 жовтня, на засіданні Хмельницького міського виконкому.

Читайте також: Хмельничанам хочуть підвищити тарифи на холодну воду

Відео дня

Де у Хмельницькому не буде води 28 жовтня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Gordienko

    за такі гроші вона має бути нормальної температури і чистою. а то поки стеже то за місяць мінімум куб гарячої води натече. а це бл..ь ам не мєлочь - 60-70 гривень. скільки там ржавчини то я взагалі мовчу. схаменіться вже і не обкрадайте людей на пустому місці і подбайте про них. чи для чого іншого народ вас наймає?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up