У Кам’янці серед ночі горів студентський гуртожиток: евакуювали понад 300 людей (ФОТО, ВІДЕО)

У Кам’янці серед ночі горів студентський гуртожиток: евакуювали понад 300 людей (ФОТО, ВІДЕО)
ДСНС
  • Пожежа спалахнула на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки.
  • З гуртожитку евакуювали 351 людину, частину студентів довелося діставати за допомогою автодрабин.

 

Вночі 30 січня у гуртожитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка сталася пожежа. Горіло у кімнаті на п’ятому поверсі дев’яти поверхового будинку Про це повідомляє пресслужба ДСНС області.

Як відомо, пожежа спалахнула о 2:22. Вогонь розповсюдився на площу 20 квадратних метрів.

  • "На місці події надзвичайники спільно із адміністрацією гуртожитку евакуювали 333 студенти, ще 19 осіб врятували за допомогою автодрабини та ланок газодимозахисної служби, після чого оперативно ліквідували пожежу, не допустивши поширення вогню кімнатами гуртожитку і на верхні поверхи", - зазначають у ДСНС.

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 16 рятувальників на 4 одиницях спецтехніки. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Ніхто не постраждав.

Відео дня

Читайте також: Нічна пожежа: на Хмельниччині невідомі підпалили Hyundai

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Грига Наташа

    Щось в останній час стали горіти общаги ,і немає виних
  • Віта Фальштинська

    Це підпал, не інакше. Моя думка.
  • Андрій Семенюк

    Та нічо страшного
  • Інна Кухар

    4ий гуртожиток кпну. Там  же в кожній кімнаті електррплитка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up