У міськраді розглянуть петицію хмельничанина про облаштування пляжу на Озерній

У міськраді розглянуть петицію хмельничанина про облаштування пляжу на Озерній
  • Збір підписів на підтримку петиції щодо облаштування зони відпочинку та набережної навколо озера в мікрорайоні Озерна завершено.

Хмельничанин Павло просить облаштувати територію навколо озера в мікрорайоні Озерна. Таке звернення з’явилося на порталі електронних петицій 20 червня. Наразі петиція Павла набрала необхідну кількість голосів. Її підтримало 507 осіб. Відтак, звернення розглянуть на сесії виконавчого комітету міськради. Про це повідомили у мерії.

Що ж пропонує зробити хмельничанин біля озера?

Павло просить прокласти велодоріжку та пішохідну зону, встановити додаткові смітники на набережній, облаштувати зону для пікніків та пляж.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Місцевий

    шоб шось там робити треба перш за все почистити ту калабаню! вода зелена і смердить....
  • Наталія

    Шашличок й самому можна посмажити, а от, вибачте, в туалет сходити немає де. Це в людних місцях обов'язкова умова для нормального відпочинку.
  • валентина

    Давно пора, там спальный район, людей молодёжи много, может им дорого ехать семей на центральный пляж , может и цена продажу  квартир подымится, если пляж благо устроить, ещебы возле пляжа стекляный баркавярнюшашлычню открыть, дискотеки , йоги на пляжу проводить

    вася пупкин reply валентина

    Тихо-ша! Вот куплю квартиру на Озерке, тогда будешь идеи о  баркавярнюшашлычню подавать. Смысл мне за хату переплачивать? :))

    l
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up