У Шепетівці досі немає води: де її можна набрати

У Шепетівці досі немає води: де її можна набрати

У місцевій мерії повідомили де можна “затаритись” водою безкоштовно.

Після учорашньої ракетної атаки на Хмельниччині зникло світло та подекуди вода. І хоч в області прильотів не було, все ж іхні наслідки по інших регіонах мешканці Хмельниччини відчувають досі. 

Так, на Хмельниччині та й практично по всій Україні сьогодні застосовують графіки погодинних, аварійних та спецвідключень електрики одночасно. Також у міській раді Шепетівки повідомляють, що станом на 13.30 четверга у громаді досі все ще відсутнє водопостачання.

Де можна набрати воду в Шепетівці

Шепетівчанам, яким конче необхідна вода, створили точки, де можна її набрати. 

Відео дня

— У випадку, якщо Ви сьогодні потребуєте води, повідомляємо, що всі хто має гостру необхідність можуть набрати воду, — йдеться в повідомленні. 

На яких локаціях можна набрати воду:

Це абсолютно безкоштовно. Але з собою потрібно мати відповідну тару.

Наразі всі комунальні служби Шепетівки працюють цілодобово, аби забезпечити громаду найнеобхіднішим. Роботи по відновленню електроенергії тривають. Про подальшу ситуацію обіцяють повідомити додатково.

— Сподіваємось на розуміння та терпіння, ми робимо все можливе, щоб водопостачання та водовідведення працювало у громаді стабільно, — додають в мерії. 

Додамо, у зв’язку з перебоями електрики, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

 

Уточнити інформацію можна в диспетчерів “Водоканалу” за номерами: 

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

Нагадаємо, в Україні розрогнули новий проект – «Пункти незламності». Його створили задля підтримки людей, які через масовані російські обстріли залишаються без базових потреб. Це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії.

При таких “Пунктах Незламності”, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Накапюк

    В Раково теж немає води

keyboard_arrow_up