«Укроборонпром» замовив у хмельницьких підприємств продукції на 39 мільйонів гривень

«Укроборонпром» замовив у хмельницьких підприємств продукції на 39 мільйонів гривень
Михайло Загородний і Роман Романов
Державний концерн готовий до розширення співпраці і розширення списку партнерів від кількох десятків до сотень. Відповідний меморандум підписаний між керівництвом «Укроборонпрому» та головою облдержадміністрації, який виступатиме гарантом для хмельницьких підприємств.

На Хмельниччині на сьогодні 4 підприємства відносяться до «Укроборонпрому». За словами голови облдержадміністрації Михайла Загородного, це дало можливість з початку поточного року відкрити 850 робочих місць. Середня заробітна плата, яку отримують робітники, становить близько 4,5- 5 тисяч гривень. Завдяки податковим зборам обласний бюджет поповнився майже на 4 мільйони гривень.

- Співпраця із «Укрооборонпромом» дасть можливість підприємствам Хмельниччини отримати додаткові джерела доходів і запрацювати з новими потужностями. Лише 34 цивільних виробництва області співпрацює з концерном. За час спільної роботи вони отримали замовлень майже на 39 мільйонів гривень, - зазначив Михайло Загородний.

В Україні запроваджують програму повного оновлення військового озброєння, яка розрахована до 2020 року. На думку генерального директора «Укроборонпрому» Романа Романова, вона може стати вигідною і для економіки.

Відео дня

- Ми піклуємося не лише про військову безпеку країни, а й про економічну. Закупка необхідної продукції чи устаткування закордоном досить часто є невигідною та передбачає більшу затрату часу, - говорить Роман Романов. - Якщо усе виготовлятиметься і ремонтуватиметься на українських підприємствах, то це буде вигідним для нас, як для замовника, так і для підприємств, які можуть збільшити свій дохід.

Одним із підприємств, яке вже зробило перші кроки до співпраці із «Укроборонпромом», стало ПАТ «Укрелектроапарат. Це може дати можливість забезпечити роботою 40% підприємства. На сьогодні воно працює лише на 60% своїх можливостей. До співпраці запрошуються й інші підприємства, які зможуть ознайомитися із списком необхідної держконцерну продукції за допомогою електронного каталогу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    губернатор на фото - щя парєшаю. кто там против власти и откатов?
  • Анонім

    я одного не розумію. кажуть майдан, майдан.

    де майдан? голова адміністрації - регіонал, з 2010 року по лютий 2014 року був в більшості Ядухи. перший заступник - комуніст, і не простий комуніст, а парторг, комуністична партноменклатура, потім кучміст.

    на стіни поначіпляли комуняк які закопували тисячі людей під ЦУМом, Ядуху повернули. Де майдан?

    влада комуністів і регіоналів.

    Anonymous reply Анонім

    в нас влда зміниться з комуністів та регіоналів не скоро

    але нічого не поміняється

    просто будуть інші вивіски

    суть залишиться та сама

    типу

    скільки можуть ці бютівці, порошенуівці та ляшківці бути при владі

    де люстраціяя...???

    наша країна - корито для свиней, які змінюються. рило інше - суть та сама - наїстися за рахунок нарду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up