В квітні сотні будинків у Хмельницькому відключать від газу (КАРТА)

В квітні сотні будинків у Хмельницькому відключать від газу (КАРТА)
Фото з сайту km.104.ua
  • В квітні газовики будуть проводити планово-технічне обслуговування, аби виявити можливі витоки газу. 
  • Постачання "блакитного палива" за деякими адресами тимчасово призупинять.
  • Коли і де відключатимуть газ у квітні, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Щомісяця працівники "Хмельницькгазу" проводять планово-технічні перевірки за певними адресами. Це проводиться для того, щоб виявити можливі витоки газу та інші порушення у роботі системи газопостачання. На час робіт газовики відключають "блакитне паливо". Його підключать заново, якщо не буде порушень у газовому обладнанні та димових і вентиляційних каналів. 

Роботи з ПТО внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків є безкоштовними. Представники газового господарства повинні чітко зазначати ціль свого візиту та пред'явити на вимогу споживача службове посвідчення з печаткою ПАТ "Хмельницькгаз".

У квітні без газу тимчасово залишаться сотні будинків по Хмельницькому. Відключення торкнуться помешкань у приватному секторі в мікрорайоні Дубове. Інформація, де і коли саме відключатимуть газ у кожному будинку, подана на карті від vsim.ua.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алешка Попович

    ПЕРЕХОДИТЕ НА МУЛЬТИВАРКИ  СЕЧАС   РАЗПРОДАЖА  В  СВЕТЕ   ТЕХНИКИ
  • Діма Сококол

    Яка є причина на відключення газу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up