Від ДТП до затопленого Хмельницького: ТОП новин на ВСІМ за 4 серпня

Від ДТП до затопленого Хмельницького: ТОП новин на ВСІМ за 4 серпня
Ілюстративне фото
  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. “Їхали з відпочинку”. Дізналися, хто загинув у ДТП з поліцейським на Хмельниччині

Моторошна ДТП поблизу Красилова сколихнула багатьох. В аварії загинуло подружжя зі Львова разом з дворічним хлопчиком. Як виявилось, сім'я їхала з відпочинку, однак мандрівка закінчилась трагічно. Патрульного, якого вважають винуватцем ДТП вже затримали і йому про підозру. Дізнавайтесь нові подробиці страшної аварії. 

Відео дня

2. Гральні автомати у «Либідь Плазі»: у комісії пояснили, чому не перевірили відстань до навчальних закладів

Національна комісія дозволила відкрити в готелі «Либідь Плаза» залу гральних автоматів. Однак закон забороняє розташовувати їх в межах 500-метрової зони до закладів освіти. Пояснюємо, чому не врахували відстань до навчальних закладів. 

3. Розглянули справу патрульного, оформленого через п’яне водіння: який результат

Місяць тому у Хмельницькому через п’яне водіння оформили начальника відділу адміністративної практики управління патрульної поліції у Хмельницькій області Богдана Молотюка. Тоді на  поліцейського склали протокол за статтею 130 КУпАП. Він був у нетверезому стані та передав керування авто іншому чоловіку. Сьогодні, 4 серпня, у Хмельницькому міськрайонному суді розглянули справу патрульного. Чим все закінчилось - читайте у матеріалі. 



4. Перекинуте авто і травмовані. Дізналися деталі ДТП у Ружичній

Неподалік зупинки “Цегляний завод”, що у Ружичній, зіткнулися два автомобілі - Daewoo Nexia і Peugeot Expert. Внаслідок цього один із транспортних засобів перекинувся.  27-річного водія Daewoo Nexia і його 25-річну пасажирку госпіталізували. 


 

5. Води по коліна. Зібрали відео затопленого Хмельницького

Майже цілий день Хмельницький заливало. Пливли вулиці, автівки. Найбільше постраждали Зарічанська, Вайсера та Чорновола. Хмельничани ділились відео у мережі - дивіться підбірку.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up