Від подорожчання проїзду до священика на позашляховику: що хмельничани обговорювали у Facebook протягом тижня

Від подорожчання проїзду до священика на позашляховику: що хмельничани обговорювали у Facebook протягом тижня
  • Тиждень, що минає, був багатим на події і гарячі теми.
  • Усе це хмельничани активно обговорювали у мережі.
  • Пропонуємо вашій увазі традиційну підбірку постів від vsim.ua.

Проїзд має бути мінімум 6 гривень – про таке заявив перевізник Олександр Мішин (маршрути 21,22,58…). Усі свої думки з приводу збільшення тарифів хмельничани залишили у коментарях допису в групі «Новини Хмельницького на vsim.ua».

Також в понеділок речник патрульної поліції Роман Мартинюк розповів історію про те, як іноземець забувся сумку у магазині й через це не міг попасти на потяг, яким їхав у інше місто. Автор допису запитав у хмельничан як би вони вчинили в тій ситуації і як допомогли чоловіку. Варіантів у коментарях залишили багато.

Відео дня

У четвер на Кам’янецькій утворилися затори через ветеранів органів внутрішніх справ. Ті перекрили рух, щоб привернути увагу до питання перерахунку пенсій для них. Під записом прямого ефіру, який транслювався в групі «Новини Хмельницького на vsim.ua» користувачі залишили чимало коментіраів. Одні підтримували мітингувальників, інші засуджували.

«Один раз не ананас» - так назвав свій допис блогер Андрій Попик. Він висловив свою позицію про нічне катання секретаря міської ради Михайла Кривака на службовому авто і те, що він пив вино і його оформили за п’яне водіння.

Читайте також: «То вже будуть його проблеми», - Симчишин прокоментував нічне затримання секретаря міськради

Священнослужитель на елітному позашляховику – це не дуже сподобалося хмельничанину Віталію Регловчуку. Він виклав фото із Антонієм Махотою. Той освячував воду на місці, де на Водохреща купалися хмельничани. На інших знімках той уже їде на своїй «Toyota».  Під дописом знайшлося місце противникам такого й захисникам священика. Без суперечок не обійшлося.

Читайте також: Мокрі, голі і веселі: як хмельничани стрибали в ополонку (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Євген Кравцов

    Я б ту воду не гірше посвятив , але хто ж мені за те крузака подарує.

    Вони вже зовсім совсть втратили хапуги в рясах.

    Їх пора камінням закидувати на вулицях як паршивих шлюх.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up