«Відрізала собі волосся, щоб заплатити кредит»: 11-річна хмельничанка вразила відвертою історією на «1+1»

«Відрізала собі волосся, щоб заплатити кредит»: 11-річна хмельничанка вразила відвертою історією на «1+1»
Медіа "1+1".
  • Владислава Коновалюк заспівала на сліпих прослуховуваннях проекту «Голос.Діти».
  • До дівчинки ніхто не повернувся, та отримала запрошення виступити на концерті «Веремя и Стекло».
  • 11-річна дівчинка також вразила відвертою історією про свою сім’ю.

На проекті телеканалу «1+1» завершилися «сліпі прослуховування». В останній програмі цього етапу показали виступ трьох дівчат із Хмельниччини. Двоє пройшли далі, одна – ні. Не повернулися крісла до 11-річної Владислави Коновалюк із Хмельницького.

Перед виступом кожного учасника традиційно показали короткий проект про нього. Кадри із розповіддю про Владиславу Коновалюк знімалися у парку Чекмана і на набережній. На них вона була разом із мамою. За кадром дівчина розповіла відверту історію про свою сім’ю.

 - Я живу з мамою та сестричкою. Нажаль, тато від нас відмовився. Він нас дуже ображав. Маму бив, знущався. Було дуже болісно і дуже важко. Ще він взяв на маму кредит обманом. У мене було волосся до колін. Я дуже хотіла допомогти мамі. Всі спали, я пішла потайки в кімнату і відрізала собі волосся. Ми пішли у перукарню. Нам заплатили дві тисячі гривень і тоді ми змогли заплатити кредит. Я маму завжди підтримую, що б не було. Я не шкодую, що я зробила так, - розповіла Владислава Коновалюк.

Відео дня

Потрапити на проект «Голос.Діти» - давня мрія Владислави Коновалюк та її мами. Вона перед виступом сказал, що пообіцяла мамі пройти далі. Хмельничанка виконала пісню «History repeating» (Jamala). Глядачі аплодували і підспівували, та жодне крісло не повернулося. Владислава розплакалася.

Заспокоювали дівчинку учасники гурту «Время и Стекло». На момент виступу у них уже були зайняті усі місця в команді і повернутися до Владислави вони не могли. Та її виступ артистам сподобався і вони запросили дівчинку заспівати разом із ними на їх великому сольному концерті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Зарва

    Не відказувався батько від дітей,не знущався навіть пальцем не чіпав,кредитів не брав!!!мама Владислави просто перед загрозою смерті боіться правди.як і чому батько пішов від дітей!Думаю всім було би цікаво дізнатись дійсність чим займалась мама і хто не вьримав сім'ю.

    Маніпуляція дитиною виходе бездоганно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up