Зеленського просять заборонити користуватись смартфонами у школі. За чи проти?

Зеленського просять заборонити користуватись смартфонами у школі. За чи проти?
Фото - zikua
  • Таке звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до президента.

Обмежити або заборонити мобільні телефони у навчальних закладах. Петицію з такою назвою зареєстрували вчора, 10 вересня. Автор звернення Світлана Бурих вважає, що потрібно на законодавчому рівні заборонити користуватись смартфонами під час навчального процесу. Станом на сьогодні, 11 вересня, електронна петиція зібрала 7 голосів із 25 тисяч потрібних. До кінця збору підписів залишається 91 день.

Друзі, а як Вам така пропозиція? Чи заважають гаджети під час навчання? Діліться своїми думками у коментарях.

Відео дня

Опитування

Чи потрібно обмежити використання мобільних телефонів у школах?

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Саша Легай

    Якщо заборонить зеленський користуватися смартфонами в школі, тоді діти будуть ходити на уроки. Будуть на уроках, не буде карантину. А їм так не вигідно, сумно без карантину. То нехай користуються смартфонами і на ороці і після уроків. Окулярів поки що хватає. А дитині, як поводитись в школі повіні батьки а не Зеленський. Йому пофік хто як вчиться і чи має та дитина смартфон чи айфон.
  • Наталия Брацюк

    Проти
  • Elenka Shibynko

    Ще й якби паралельно і вчителі на уроках не користувалися телефонами,  то було б ідеально. Є такі вчителі, шо дадуть завдання учням, а самі сидять і тільки переписуються в телефоні. А учні то все бачать. Вчитель має подати приклад. Якщо заборона на телефони, то заборона для ВСІХ.
    А взагалі я це лише підтримую
  • Лина Касько

    Підтримую

keyboard_arrow_up