Зробимо Хмельницький чистим! Містян запрошують на суботник

Зробимо Хмельницький чистим! Містян запрошують на суботник
У місті відбудеться генеральне прибирання. Очищати від сміття будуть берег Південного Бугу та інші зелені зони Хмельницького.

В суботу, 23 квітня, хмельничани вийдуть на масове прибирання міста. Організатори очікують, що прийде близько 1000 місцевих мешканців. Пакетами для сміття та рукавичками хмельничан забезпечать, адже спонсори вже надали усе необхідне.

- Сміття забере управління екології, їхні представники будуть присутні на кожній з ділянок, де відбуватиметься прибирання. Вони наймуть машини, які і вивезуть зібраний непотріб, - розповідає організатор акції «Let’s do it, Ukraine» у Хмельницькому Олександр Попов.

На прибирання вийдуть і місцеві підприємства. Їхні колективи у повному складі прибиратимуть закріплені за ними ділянки. Заявки на участь подали близько 20 організацій.

Відео дня

- Ще не знаємо, як порахувати кількість зібраного сміття. Будемо або важити мішки, або рахувати загальну кількість пакетів зі сміттям, - каже Олександр Попов.

Минулого року до прибирання долучився і колектив "ВСІМ". Прибирали між гаражним масивом та «Хмельницькгазом» у мікрорайоні Виставка. Це місце, швидше, нагадало нам суцільне стихійне сміттєзвалище. З прибиранням впорались за чотири години і в результаті назбирали більше 60 величезних мішків з відходами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Вот нехай влада добровільно-примусово зганяє бюджетників на прибирання. А я прибирати не буду, бо я ніколи не сміч, сміття завжди викидаю в урну, навіть якщо вона за 2 км від місця, де у мене зявилось сміття, і за свинями прибирати не буду.

    я reply Анонім

    ну не будешь - не убирай! чего об этом орать-то?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up