До України йде циклон Pauline, який принесе похолодання

До України йде циклон Pauline, який принесе похолодання
  • Найближчими днями в Україні буде вітряно.
  • У деяких областях обіцяють опади.
  • Якою буде погода в Хмельницькому на вихідних?

На вихідних в Україні варто чекати похолодання. Та синоптики кажуть, що воно буде короткочасним. Водночас, у деяких областях є ймовірність опадів. Якою буде погода в Хмельницькому?  

“Вже завтра-післязавтра холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline принесе в Україну чергове похолодання. На щастя, це похолодання буде короткочасним”, - пише у своєму прогнозі синоптик Наталія Діденко. 

Відео дня

На сайті Укргідрометцентру вказано, що завтра, 4 квітня, в Хмельницькому буде від +2 до +12 градусів. У неділю, 5 квітня, очікується від -1 до +9.

Як повідомляє сайт Gismeteo, у суботу температура повітря в місті буде коливатися від +1 до +10 градусів. Водночас в неділю, 5 квітня, обіцяють від -2 до +10 градусів. 

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди:

4 квітня:

  • Максимальна температура: 21.2° (1990 року)
  • Мінімальна температура: -8.3° (1963 року)

5 квітня:

  • Максимальна температура: 22.7° (1946 року)
  • Мінімальна температура: -4.3° (1963 року)

Що кажуть прикмети?

4 квітня:

Сині хмари вказували на тепло і дощ: "Перший квітневий дощ воза золотого вартий", говорили наші пращури.

5 квітня:

Наші пращури помітили: якщо перелітні птахи летять дружними зграями, весна хорошою буде.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Iryna Koval

    Майже вгадали на 4.04
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up