Після сильних морозів до України увірветься потепління. Синоптик дала прогноз на тиждень

Після сильних морозів до України увірветься потепління. Синоптик дала прогноз на тиждень
ua.depositphotos
  • Ще кілька днів українці зможуть насолодитися справжньою зимою.
  • А ось ближче до вихідних варто чекати на кардинальну зміну погоди.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, найближчими днями в Україні все ще збережеться морозна погода. Потепління прийде ближче до вихідних.

"Найближчої ночі в більшості наших областей градуси кусатимуть й щипатимуть пристойними "мінусами" - переважно -16-23 градуси, місцями -22-27 градусів. Вдень на Голодну кутю, на Святвечір, передбачається -9-14 градусів.

На Водохреще морози ще домінуватимуть в Україні, проте тепле повітря почне вже відтісняти низькі градуси і в західних областях України почнеться послаблення морозів.

Відео дня

20-го січня потепління пошириться східніше, а 21-го січня, у четвер, значну частину України охопить відлига і з'явиться багато "плюсів", - написала синоптик.

Якою буде погода у Хмельницькому цього тижня:

У понеділок, 18 січня, хмельничанам прогнозують до -19° вночі. Вдень до -15°. 

У вівторок, 19 січня, очікується до -21° вночі та до -11° вдень. 

У середу, 20 січня, у Хмельницькому прогнозують до -14° вночі. Вдень буде до -3°. 

У четвер, 21 січня, у Хмельницькому прогнозують похмуру погоду з проясненнями. Температура повітря від -3° до +6°. 

Як повідомляє сайт Gismeteo, найближчими днями температура повітря у Хмельницькому становитиме від -22 до +6 градусів. 

За даними Sinoptik.ua, найближчими днями в Хмельницькому буде від -23 до +5 градусів. 

Читайте також: 

Скільки ще в Україні протримаються сильні морози: прогноз синоптиків

Магнітні бурі у січні: коли їх чекати та про що варто пам'ятати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lyudmila Shpakova

    Батареи просто тёплые.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up