Плюс чи мінус? Що покаже термометр на вихідних у Хмельницькому

Плюс чи мінус? Що покаже термометр на вихідних у Хмельницькому
  • За словами синоптика, на вихідних в Україні буде хмарно.
  • А що обіцяє прогноз для Хмельницького?

На вихідних в Україні істотних опадів не очікується. Проте хмарність таки візьме своє. Чи буде холодно в Хмельницькому?

Згідно із прогнозом Наталії Діденко, на вихідних температура повітря в Україні буде від +7 до +12 градусів.

Відео дня

За даними Укргідрометцентру, завтра, 16 листопада, у місті буде від +4  до +12 градусів. У неділю, 17 листопада, в Хмельницькому прогнозують від +5 до +13.

Як повідомляє сайт Gismeteo, у суботу в Хмельницькому буде від +9 до +13 градусів. У неділю синоптики прогнозують таку ж температуру: від +9 до +13 градусів.

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди:

16 листопада:

  • Максимальна температура: 18.4° (2002 року)
  • Мінімальна температура:  -12.4° (1965 року)

17 листопада:

  • Максимальна температура: 18.8° (2002 року)
  • Мінімальна температура:  -14.4° (1965 року)

Що кажуть прикмети?

16 листопада:

16 листопада вшановується пам’ять святого Акепсима, Йосипа пресвітера і Аіфала диякона. У минулі часи помітили, що з цього дня починався льодостав. Якщо листопад до цього часу повністю завершиться, слід чекати суворої зими. У рибалок була своя прикмета: якщо на Акепсима перша риба зірветься з гачка, то улов буде не дуже вдалим.

17 листопада:

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Іоаникія Великого. 17 листопада, боячись нечистої сили, люди намагалися нікуди з дому не виходити. Наші пращури помітили, якщо снігу надує, то в наступному році хліба прибуде. Також звертали увагу на качок: якщо їх багато залишалося зимувати, зима очікувалася теплою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up