Погода на тиждень у Хмельницькому

Погода на тиждень у Хмельницькому

Синоптики прогнозують спеку до +33 та дощі.

Новий тиждень розпочнеться в Україні спекотною погодою. Про це пише синоптик Наталка Діденко

Температура повітря завтра, у понеділок, у більшості областей становитиме протягом дня +28+34 градуси. Найближчої ночі мінімально очікується +15+21 градус.

Антициклон, область високого атмосферного тиску, визначатиме 4 липня суху, переважно сонячну погоду практично повсюди в Україні.

Відео дня

Спека побуде в нас першу половину наступного тижня, а ось у середу-четвер, 6-7 липня, через Україну переміщуватиметься холодний атмосферний фронт із заходу Європи.

Результат - в більшості наших областей з другої половини тижня спека послабне до +22+28 градусів, лише в східних областях та на південному сході України гарячіше повітря затримається.

Якою буде погода впродовж тижня на Хмельниччині?

У понеділок, 4 липня, температура повітря коливатиметься від +15+17 вночі до +29+31 вдень. Вітер північно-західний, 3-8 метрів за секунду. Погожий день прийде на зміну похмурому ранку, і безхмарна погода протримається до кінця дня. Без опадів.

У вівторок, 5 липня, очікується сонячна погода, до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Опадів не очікується. Температура повітря +17+19 вночі та +31+33 вдень. Пориви вітру до 3-8 метрів за секунду.

В середу, 6 липня, дощитиме. Ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Вітер північно-західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +17+19 вночі та +25+27 вдень. 

У четвер, 7 липня, знову дощ. Очікується хмарність, незважаючи на те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Температура +14+16 вночі та +23+25 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 8 липня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря незмінна: +14+16 вночі та +23+25 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 9-10 липня, буде похмуро та мокро. Стовпчики термометра піднімуться до +13+16 вночі та +19+21 вдень. У суботу ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Всю другу половину дня йтиме дрібний дощ. В неділю хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач90

    Де ті дощі б..я

    Leopard Leoparda reply Читач90

    і нащо косити траву в таку спеку. все жовте сухе страшне. як село якесь а не місто. може хтось кролики розводить і траву поставляють?

keyboard_arrow_up