У Хмельницький повертаються дощі та грози

У Хмельницький повертаються дощі та грози
РБК-Украина
  • У найближчі дні спека в місті трохи спаде, а за вікном знову дощитиме.  

  • Детальніше про погоду у Хмельницькому, читайте далі.

За прогнозом синоптиків, найближчий тиждень в Україні буде менш спекотним ніж попередній. Проте знову Україну накриють дощі з грозами.

Денна температура повітря становитиме +26+28 градусів, у західних областях +23+28 градусів. Короткочасні дощі обіцяють з понеділка і до п’ятниці включно.

А завтра, 17 червня, на sinoptik.ua у Хмельницькому прогнозують ще й град діаметром 6-19 мм, грозу та шквальний вітер.

Відео дня

За даними Укргідрометцентру, наступного тижня у Хмельницькому буде така погода:

У понеділок, 17 червня, хмельничанам прогнозують до +27° вдень та дощ з грозою.

У вівторок, 18 червня, очікується до +28° вдень, на вулиці спостерігатиметься мінлива хмарність.

У середу, 19 червня, у Хмельницькому прогнозують від +18 вночі до +28° вдень. Протягом середи буде сонячно, можлива мінлива хмарність.

У четвер, 20 червня, у Хмельницькому прогнозують від +18 вночі до +29° вдень. Також обіцяють дощ, можливі грози.

У п’ятницю, 21 червня, синоптики обіцяють до +29° вдень. На вулиці дощитиме, можливі грози.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Wladimir Shapovalov

    Від спеки люди рятуються в парках скверах, біля води річок, озер та фонтанів. Минулого року у дендропарку на Виставці побудували та з помпою запустили фонтан. Дітвора та й дорослі з радістю та вдячністю до мера міста сприйняли цю подію. В жару всі з задоволенням відвідували фонтан, діти грались в бризгах води, намагаючись заховатись від пекучих променів сонця. Місцеві журналісти малювали цю радість людей в різноманітних кольорах та фарбах. Однак зараз все закінчилось. З невідомих причин в цьому році фонтан перестав працювати якраз в спеку, коли діти та дорослі шукають прохолоду та затінок. Кинуто все напризволяще. Чи питання гроші освоєні а там будь що буде актуальне і сьогодні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up