Якою буде погода у Хмельницькому наступного тижня

Якою буде погода у Хмельницькому наступного тижня
Фото з архіву редакції
  • Дізнавайтеся прогноз від «Укргідрометцентру».

Літо поволі наближається до завершення та нагадує про осінь дощовою та хмарною погодою. Наступного тижня хмельничанам прогнозують переважно хмарність, яка змінюватиметься проясненнями, а також дощі з грозами. Дізнавайтеся прогнози від «Укргідрометцентру» на наступні дні.

9 серпня. У понеділок буде хмарно з проясненнями. Опадів не передбачається, хоча на більшій частині території Хмельниччини прогнозують дощі з грозами. Температура у Хмельницькому коливатиметься від 14 вночі до 27 вдень.

Відео дня

10 серпня. У вівторок хмарність буде меншою, а сонця визиратиме з-за хмар частіше. При цьому буде холодніше — від 12 градусів уночі до 25 вдень.

11 серпня. У середу хмельничанам варто очікувати дощів з грозами. Температура коливатиметься від 12 градусів уночі до 27 вдень.

12 серпня. У четвер на хмельничан чекає хмарність з проясненнями. Температура коливатиметься від 13 градусів вночі до 26 вдень.

13 серпня. У п'ятницю дощі зміняться більш літньою погодою — хмарністю з проясненнями. Температура коливатиметься від 13 градусів вночі до 26 вдень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up