Хмельничанин Роман вважає, що центр міста не місце для СІЗО. Що пропонує робити?

Хмельничанин Роман вважає, що центр міста не місце для СІЗО. Що пропонує робити?
  • Центр міста традиційно є його прикрасою та "родзинкою". Однак, чи можна сказати так про Хмельницький?
  • Як вважає хмельничанин центр міста не найкраще місце для в'язниці. Тож, він пропонує перенести СІЗО. Відповідну петицію чоловік розмістив на сайті міської ради.
  • А ви підтримуєте таку ініціативу?

Центр міста традиційно є місцем людним. Зазвичай саме ця частина міста є його прикрасою та "родзинкою". Однак, чи можна сказати так про Хмельницький? Адже поруч з сучасним торговим центром та адмінспорудами на Кам'янецькій розташувалася  примітна споруда - слідчий ізолятор.

Дехто з місцевих вважає, що центр міста не є гарним місцем для подібних структур. До їх числа входить і Войтков Роман Миколайович. Саме він розмістив нову електронну петицію на сайті Хмельницької міської ради 19 серпня. Звернення з'явилося у розділі "Благоустрій та будівництво".

Автор зазначає, що центр обласного центру не найкраще місце для в'язниці. Тож, чоловік пропонує перенести цей заклад в іншу частину міста. Куди саме, він не уточняє. А ви підтримуєте таку ініціативу?

Петицію уже підтримали 13 осіб. Для розгляду звернення необхідно 500 голосів. До кінця голосування залишилося 86 днів. Підтримати петицією можна ТУТ.

Зазначимо, що хмельницький ізолятор був заснований у 1943 році. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Настя М.

    Влада міста знає,що робить,навіть у хм
  • Настя М.

    Як вирішили,так і буде
  • IGOR

    Уродство, которое позорит город... Вот в Тернополе, через 4 дня открывают McDonald`s... Есть над чем задуматься, учитывая, что там почти на 50 тысяч меньше населения и площадь на 30% меньше... Почему-то компания с Мировым именем решила зайти туда, а не к нам... Кстати если снести СИЗО, отличное место было бы для такого заведения...

    2 reply IGOR

    про McDonald`s:

    Два тижні тому мав бесіду з людиною, яка ще за Приступи приїжджала на переговори по поводу розвитку закладу в нашому місці - не змогли домовитися, інший приїзд вже був за Мельника, обговорювалося місце на території теперішнього Кварталу, так нашу уроди прямо сказали, що хочуть мати долю з прибутку.

    Гоша reply 2

    Нам потрібна здорова їжа а не ,,фаст фуди,, і картопля фрі в 200 разовій прожарці олії з холостерином,Mc Donalds отруює людейе травіть людей
  • игорь

    краще перенести бо до чого сізо в центрі хм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up