Хмельницька «Свобода» на всіх масових заходах красується зі своїми прапорами. Чому?

Хмельницька «Свобода» на всіх масових заходах красується зі своїми прапорами. Чому?
День Героїв Небесної сотні, вшанування жертв Голодомору, відзначення річниці народження Шевченка… На всі ці заходи у Хмельницькому, окрім державної символіки, приносять ще й прапори ВО «Свобода».

Досить неоднозначну реакцію, зокрема на сайті vsim.ua викликали фото із прапорами «Свободи» під час відзначення річниці народження Тараса Шевченка, яке проходило в однойменному парку. На думку читачів, досить неоднозначно виглядає така символіка на подібних далеко неполітичних заходах. То для чого ж їх все таки приносять, ми запитали в голови фракції ВО «Свобода» в Хмельницькій міській раді Віталія Діденко.

- Чому інші партійні організації не виносять свої прапори – запитання до них. Для нас будь-який захід не є рекламою. Якщо це День Героїв Небесної Сотні, то ми приходимо їх вшанувати. Серед них 19 людей були «свободівцями», - коментує «ВСІМ» Віталій Діденко. – Якщо це вшанування жертв Голодомору чи якісь визначні дати в українській історії, то ми приходимо дійсно вшанувати, а не просто для галочки. Таким чином ми не рекламуємося, а просто проявляємо свою партійну приналежність.

«Свободівець» також  зазначив, що таким чином їхнє об’єднання самовиражалося й раніше. Чи то було за часів Януковича та Ядухи, чи зараз. Мовляв, різниця лише в тому, що зараз інші не проявляють себе так і саме тому партійні прапори почали привертати більше уваги.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Євромайдан 2013 року починався із заклику: "Політпартії, засуньте свої партійнй прапори в ***пу, і тоді виходьте на Майдан!" Свобода була першою, яка наплювала на цей заклик громади. Ця партія від Євромайдану і донині наплювала на громаду і йде шляхом тоталітаризму. У неї вудилище найдовше. Але в решті решт "свобода" буде там, де сьогодні є комуністи. Вільне покоління знищить тоталітаризм - як комуністичний, так і свободівський. Симчишин, ти - історик за колишньою освітою. Історія тебе попередила. Чекай на наслідки, ти їх запустив у дію.

    Анонім reply Анонім

    Ти х.й темний! Після того як у Києві побили людей у листопаді, всі в один голос кричали: А де була СВОБОДА!!!! Без Свободи, Майдан здувсяб на другий день. Ми захоплювали КМДА, палац Жовтневий. І саме Свобода провела у Києві найбільше протестних акцій під міністерствами та органами державної влади! Пам'ятай історію і не нарікай на амнезію! Слава Нації!

    Анонім reply Анонім

    І шо? Текст якось по-дебільному написаний (с) ;)

    На то вони й політична сила, щоби "красуватися зі своїми прапорами". Були би церквою, -- "красувалися" б зі своїми хоругвами... Були би комерційною фірмою, -- "красувалися" б торговою маркою...

    В чому проблема? В тому, що інших жаба тисне? Бо в цих віртуальних проектах нікому й прапор потримати???

    Взагалі то це нормально у всьому цивілізованому світі -- "красуватися зі своїми прапорами". В цьому й полягає демократія, якщо хтось не в курсі.

    А в День Героїв Небесної сотні -- точно мають повне право. Бо кожен п'ятий Герой Небесної сотні -- свободівець. В тому числі -- з Хмельниччини. І це  -- факт. І вони гинули також під своїми прапорами. "Красувалися"??? Чомусь серед інших (тепер парламентських) партій взагалі нема загиблих на Майдані. Ні серед БПП... Ні серед НФ... Ні серед "радикалів"... Ні в "Самопомочі"... Ні, навіть, серед "правосєків"! Чому? Бо їх там, на передній лінії, просто не було. СлабО було "покрасуватися"? Бо пліч-о-пліч з безпартійними українцями "красувалися" там тільки свободівці...

    Тому і анонімний автор, і всі, хто йому підтакує -- виглядають як жалюгідні клоуни.
  • PAL

    Они идут старым коммунистическим путем - вдолбить свою идеологию, что и приведет их к краху. Всему должна быть мера.
  • Анонім

    вони просто неадекватні як їхній мер

    Анонім reply Анонім

    Скажи це нам в лице! А про діяльність міського голови роби висновки  після року діяльності!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up