Хмельницькі депутати підтримали «тарифний флешмоб». Звернулись до Кабміну і Порошенка

Хмельницькі депутати підтримали «тарифний флешмоб». Звернулись до Кабміну і Порошенка

Місцеві депутати декількох міст вже звернулися до Ради з проханням переглянути тарифну політику. У Хмельницькому теж підготували звернення. 

Хмельницькі депутати підтримали колег з інших міст у позиції «заморозити тарифи» на комуналку. Попри те, що міська рада не може впливати на тарифну політику, чиновники вирішили не «пасти задніх»
- Хмельницький, як ніхто, має право на таке звернення. Ми зробили все можливе з точку зору органів місцевого самоврядування, щоб тарифи були мінімальними. Але 86% тарифу – це ціна природного газу. Якби Хмельницький мав можливість купувати інший газ, то, можливо, ми б його шукали по нижчій ціні. Все інше – модернізація, лічильники обліку тепла. І ми будемо перші в Україні, хто ці питання позакриває. На сьогодні у Хмельницькому найнижчі тарифи. В нас одні з найменших витрат – на рівні 11% , - каже мер Олександр Симчишин. 
Звернення, яке запропонував "свободівець" Віталій Діденко, на сесії міської ради депутати підтримали. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Кот Рыжий

    Воду нагрівайте до потрібної температури, а не трохи вище літньої. Тоді і розповідайте про обоснованість тарифу. А то для себе порахували економічну обгрунтованість, а населенню ці розрахунки показати не дано? Чи ви хочете сказати, що в кого індивідуальне опалення, то в них тільки на 15-20% дешевше?

    Те саме з гарячою водою

    Анонім reply Кот Рыжий

    В Києві приварюють горизонтальну трубу до батареї і кран, яким перекривають потік гарячої води і ніякого індивідуального опалення непотрібно
  • Анонім

    В Европі населенню дозволяють ставити лічильники на батареї. А у нас ні. Хіба це не порушення прав людини, коли тарифи вони виставляють на свій розсуд, а лічильники забороняють ставити або проводити індивідуальне опалення.? Нехай наша місцева рада, дасть добро !!!!

    Анонім reply Анонім

    Індивідуальне опалення дозволяється. Потрібно лише, щоб більшість у будинку змінила свій менталітет і позбавилась жадібності.
  • Анонім

    Да,кстати, этот зелененький аноним всегда всем не доволен,то власть виновата, то журналисты,то коментарии читателей. Видать жизнь вообще не удалась, а нагадить всем приятно.

    Анонім reply Анонім

    Тут справа не з кольорами , а з авторизацією
  • Анонім

    Читай уважніше,шановний. Сьогодні була сесія міської ради,де це питання вирішили,а раніше вони відмовлялись. А якщо щось не подобається-дивись 33 канал,там єнад чим посміятись. Я завдяки цьому сайту взнаю всі новини по місту, навіть вночі!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up