Стадіон так стадіон! Хмельницькі кандидати у нардепи кличуть один одного на дебати

Стадіон так стадіон! Хмельницькі кандидати у нардепи кличуть один одного на дебати
Вгорі — Вячеслав Неволько та Микола Стефанчук. Внизу — Олена Копанчук та Вадим Лозовий
  • Кандидати записують відео й публікують у Facebook.

  • На дебати погодилися вже четверо потенційних нардепів з двох округів.

Передвиборча кампанія вже у розпалі. Кандидати та партії активно переконують хмельничан підтримати саме їх на виборах до парламенту 21 липня. Агітацію роздають у палатках на вулицях, розміщують на білбордах, телеекранах та сторінках газет. Серед кандидатів від округів Хмельниччини поширюється новий тренд — запрошувати один одного на дебати.

Неволько та Стефанчук

Кандидат у депутати від 187 округу Вячеслав Неволько («Батьківщина») запросив на дебати одного зі своїх конкурентів — Миколу Стефанчука («Слуга народу»). Заяву Неволька можна побачити у відео, яке розміщене на його сторінці у Facebook.

— Я хочу, щоб він (Стефанчук — прим. авт.) зі мною пішов на дебати. Буде цікаво почути, на якому рівні людина підготовлена, які у нього меседжі і плани щодо запровадження тих чи інших практичних дій. Які його першій кроки, другі, п’яті. Це ж саме скажу і я, це ж саме почує і наш виборець, — сказав Вячеслав Неволько.

Відео дня

Згодом на сторінці Миколи Стефанчука з’явилася відеовідповідь. У ній він погодився на дебати та запропонував супернику обрати час та місце:

— Шановний Вячеслав Неволько! Я приймаю ваш виклик на дебати. Ви кажете, що мене не чутно у невідомому для вас місті Хмельницькому. Але я хочу сказати, що щодня спілкуюся із хмельничанами, щоб обговорити проблеми, які їх турбують. Ви запропонували дебати, я їх приймаю. За правилами, ви обираєте місце та час. Стадіон — то стадіон, тролейбус — то тролейбус, — сказав Микола Стефанчук.

Пізніше на сторінці Неволька з’явилося ще одне відео. У ньому він призначає для Миколи Стефанчука місце зустрічі. Свого опонента він запросив на стадіон «Поділля». Дебати мають відбутися 14 липня о 12:00.

Копанчук та Лозовий

Одного зі своїх конкурентів на дебати запросила кандидат від 189 округу Олена Копанчук. Вона опубліковане у форматі відео на її сторінці у Facebook:

— Закликаю вас, Вадиме Лозовий, на відкриті дебати 19 липня о 19-ій годині на стадіон міста Нетішин. Даю вам 24 години на відповідь. Думайте!

Колишній голова Хмельницької ОДА з відповіддю не забарився. Відео він не записував, а обмежився постом у Facebook:

— Запрошую вас до відкритої та чесної дискусії 12 липня на стадіон у Красилові на «Кубок дружби», де гратимуть дитячі футбольні команди зі всього округу.

Тим часом хмельничанин Микола Кулик запросив усіх кандидатів у народні депутати на стадіон «Поділля». Але не дебатувати, а просто пробігтися. Відео із закликом він виклав на свою сторінку в Facebook:

— Зараз модно всім кандидатам запрошувати на стадіон. Я не є кандидатом, але запрошую всіх кандидатів прийти сьогодні (9 липня — прим. авт.) на стадіон о 19:00. Запрошую вас усіх разом перед турніром з регбі о 18:30 всіх разом пробігти коло пошани на знак того, що ви будете вести чесну політику та чесну кампанію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Mari Vushuvka

    Чого не придумати шось своє?
    Аналізи теж будете здавати?
    Ганьба!!!
  • Vish Dmitry

    На кого похож?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up