Хмельничани, а ви задоволені своїм стоматологом?

Хмельничани, а ви задоволені своїм стоматологом?
Сайт відгуків 20.ua запрошує хмельничан розповісти, в якій стоматології у місті, на їхню думку, найкраще лікують зуби.

На минулому тижні на сайті відгуків top20.ua хмельничани хвалили або сварили свій ЖЕК. Результати такого опитування ми обов’язково оприлюднимо найближчим часом. А поки що беремося за хмельницькі стоматології - як державні поліклініки, так і приватні клініки. Думаємо, що тема зубів по-справжньому болюча для кожного хмельничанина - як в прямому, так і в переносному розумінні цього слова. Якщо ви абсолютно задоволені послугами вашого стоматолога, не приховуйте таку цінну інформацію від інших хмельничан - радьте, розповідайте, діліться враженнями! Ну і, звісно, коли є на що поскаржитись, не соромтесь! Адже саме для цього і працює сайт top20.ua - ми вивчаємо думку кожного хмельничанина, а компанії, відповідно до ваших зауважень, покращують свою роботу.

Проголосувати за свого стоматолога - тут

Далі в спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу хмельницьких кафе та ресторанів, салонів краси, ВУЗів, саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!

Відео дня

Про сайт top20.ua. top20.ua -це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, хмельничани мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Хмельницькому - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце. Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up