Новини компанії: "Банк «Надра» передав сучасне медобладнання провідним дитячим клінікам України"

Новини компанії: "Банк «Надра» передав сучасне медобладнання провідним дитячим клінікам України"
Банк «Надра» передав сучасне медобладнання двом провідним дитячим лікарням України: Національній дитячій спеціалізованій клініці «Охматдит» та Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Сучасна медична техніка придбана на кошти, зібрані під час благодійних проектів банку, зокрема пасхального благодійного аукціону, який фінустанова проводила у квітні цього року.
 

Банк «Надра» передав сучасне медобладнання двом провідним дитячим лікарням України: Національній дитячій спеціалізованій клініці «Охматдит» та Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Сучасна медична техніка придбана на кошти, зібрані під час благодійних проектів банку, зокрема пасхального благодійного аукціону, який фінустанова проводила у квітні цього року.

Так, відділенню інтенсивної терапії дитячої клініки «Охматдит» передали сучасний інфузомат нового покоління, а Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії – реанімаційний монітор пацієнта.

Інфузомат необхідний для виходжування новонароджених. Цей апарат відрізняється від звичайних інфузоматів тим, що всі процеси тут автоматизовані. Тобто в звичайному інфузоматі крапельницю необхідно від'єднувати, щоб змінити шприц, а це досить великі матеріальні витрати та інфекційні ризики.

Відео дня

Реанімаційний монітор пацієнта здійснює контроль над усіма життєво важливими функціями під час реанімаційних заходів, забезпечує моніторинг та аналіз максимальної кількості показників із динамічним відображенням даних на інформативному сенсорному дисплеї.

За словами медичних фахівців, на сьогодні така апаратура в лікарнях є, однак її кількості недостатньо. До того ж, інфузомат нового покоління став першим кроком у переоснащенні відділення інтенсивної терапії однієї з кращих дитячих клінік України.

Юрій Гладуш, генеральний директор Національної дитячої спеціалізованої клініки «Охматдит»:«Маючи величезний потенціал висококласних фахівців, «Охматдит» є провідною дитячою клінікою країни, яка не поступається багатьом європейським дитячим медустановам. Але щоб рухатися вперед і впроваджувати найновіші, найсучасніші технології та розробки, звичайно ж, необхідне відповідне обладнання. І ми вдячні банку «Надра» за сприяння у модернізації відділення інтенсивної терапії новонароджених нашої клініки».

Володимир Жовнір, головний лікар Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії«Щороку наші фахівці виходжують тисячі маленьких пацієнтів з усієї України. Але, як відомо, однією з найважливіших складових високоякісного надання медичної допомоги є наявність в медустанові потужної матеріально-технічної бази. І ми дякуємо нашому партнеру – банку «Надра», з яким співпрацюємо вже упродовж багатьох років, за допомогу нашому центру. Такі чудові та добрі проекти, які реалізує фінустанова, дійсно дуже важливі та допомагають модернізувати медичну сферу».

Відзначимо, що на придбання цього медобладнання співробітники та партнери банку «Надра» зібрали десятки тисяч гривень під час традиційного пасхального благодійного аукціону.

Загалом на торги було виставлено понад 120 лотів, більшу частину з яких становили роботи, власноруч підготовлені співробітниками банку. Особливо потішили учасників торгів лоти від партнерів фінустанови, серед яких право відвідати зйомки популярних телепрограм або отримати фотографію улюбленого телеведучого телеканалу «Інтер», а також уроки футболу з гравцями ФК «Динамо» (Київ) та багато іншого.

«Ми хотіли б подякувати усім небайдужим українцям, які беруть участь у наших благодійних проектах. Також дуже приємно, що до наших численних акцій постійно приєднуються партнери банку – телеканал «Інтер» та ФК «Динамо» (Київ), – сказав Сергій Козлов, директор із роздрібного бізнесу банку «Надра» (ліцензія НБУ № 21 від 21.11.2011 р.). – Лише завдяки такій великій кількості учасників у нас є можливість робити добрі справи і допомагати рятувати життя пацієнтів дитячих лікарень. Адже банк «Надра» як банк кожної родини у розвитку своїх соціальних програм спирається саме на забезпечення здорового і щасливого дитинства нашого підростаючого покоління. Дуже сподіваємося, що нова апаратура допоможе врятувати не одне життя».

 

Джерело: МИНФИН

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Пусть лучше вовремя отдают депозиты...
  • Anonymous

    А что это имеет к нашему городу, кроме пиара?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up