Олег Ляшко: кожен голос за мене – вила в одне місце Путіну (ПРЕС-СЛУЖБИ)

Олег Ляшко: кожен голос за мене – вила в одне місце Путіну (ПРЕС-СЛУЖБИ)
У Хмельницький приїхав лідер Радикальної партії, кандидат у Президенти України Олег Ляшко. Політик розповів про свою виборчу кампанію.

Такого аншлагу Хмельницький, мабуть, ще не бачив. На зустріч з народним обранцем прийшли тисячі людей, увесь майданчик перед кінотеатром ім. Шевченка був заповнений. Ляшко, на відміну від інших кандидатів, не змусив на себе чекати і вийшов до людей, як і планувалося о 19:00.

На площі була переважно молодь – електорат Олега Ляшка, бо ж, за словами самого кандидата, і він наймолодший серед усіх, хто балотується.

Відео дня

Розпочав свою промову Олег Ляшко із того, що запропонував вирішити напружену ситуацію в Україні. Політик переконаний:  розмова із сепаратистами має бути короткою і чіткою.

«Як можна було віддати свою територію? В Україні 300 тисяч міліціонерів, є армія. Так чому ж на Сході влада дозволяє чинити такі ганебні речі? Там 80-90% людей – не сепаратисти. Вони не підтримують від’єднання України. І влада повинна навести лад. Це можливо, якщо буде сильний президент. Сильна влада. Кожен голос за Ляшка – це вила в одне місце Путіну. Розмова з терористами має бути короткою – або в тюрму, або на кладовище. Все! Ми повинні захищати Україну. І це починається з Верховної Ради. А це не Верховна Рада - це верховна зрада! Там сидять комуністи, регіонали, які голосують за знищення обороноздатності країни. Одним із перших моїх рішень на посаді президента буде звернення до суду про заборону Комуністичної партії і Партії регіонів», - заявив зі сцени кандидат.

Останні слова Ляшка викликали шквал оплесків. З натовпу почулися виклики: «Слава Україні!».

«Корінна зміна влади, її оновлення й омолодження – те, що врятує Україну», - переконаний Олег Ляшко. А тому політик просить хмельничан не згаяти свій шанс. Аби підтвердити чесність своїх намірів, обіцяє вже восени провести вибори до парламенту.

«Ми скоротимо чисельність депутатів до 200 чоловік, нема чого їм там, дармоїдам, сидіти», - у своїй запальній манері заявив політик.

«Я забороню обиратися до Верховної Ради пенсіонерам. Бо сидять, як пеньки мохом обростають, вигнати їх звідти не можна. На вилах їх треба виносити з Ради і приводити до влади молодь».

На думку Олега Ляшка, майбутнє саме за молодими людьми.

«Тільки молодь здатна на радикальні зміни. Чим славиться Хмельницький? Тут базар – найбільший у Європі. А має місто славитися заводами, виробництвом, підприємствами. Я не проти базару, але я проти того, щоб молоді люди вчилися, здобували освіту, а врешті, не могли знайти іншої роботи, окрім як на базарі. Ми повинні відродити національне виробництво, зменшити кількість податків, дати можливість людям працювати, мати можливість заробити на власне житло, мати гідну пенсію», - запевнив лідер Радикальної партії.

Завершив виступ політик Гімном України, який разом з ним співав увесь майдан. А на знак вдячності представники козацтва вручили Олегу Ляшку як справжньому оборонцю України шаблю.

На правах реклами

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Посмотри видео допроса Ляшко, когда его судили и посадили за мошенничество . Он сам об этом говорит
  • Anonymous

    був-випадково,але був тоді там. Що сказати...Хай віні фрік,але після йог опромови-рука до бюлетеня сама потяглась))) Але не варто голос віддавати за нього зараз-краще вже на парламентських-хай цей абориген з вилами і короволюб має чоловік 40 в Раді-вони внесуть більше конструктиву,ніж теперішні мордожопи.. Я кажу серйозно-але на Президента-думайте тверезо-сам не співаю,але краще ОДИН тур
  • Anonymous

    ви не місцевий. Майдан біля Шевченка-вміщає близько 3тис вільно. А якщо зважати на фонтани і пішохідку-то всі 5т-в принципі на Порошенка і прийшло десь між 3,5 і 5 тис. На ній завжди якісь концерти робили-то взагалі ще більше тулилось
  • Anonymous

    Мм...да голосить він правду, тільки звідки в нього всі ті гроші на вибори?? Невже все сам заробив чи якісь пожертви ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up