ТОЧКА ЗОРУ: «Батьківщина» задля власного піару використала усю Хмельницьку міську раду

ТОЧКА ЗОРУ: «Батьківщина» задля власного піару використала усю Хмельницьку міську раду
Хмельницьку міську раду восьмого жовтня зібрали на позачергову сесію. Ініціаторами її скликання стали «бютівці» на чолі із Валерієм Лесковим. Єдине питання, яке виносилося на розгляд міських обранців – звернення до Верховної Ради з вимогою скасувати закони, прийняті 16 вересня «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» та «Про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей». Це саме ті закони, які від самого їх ухвалення, завзято критикує Тимошенко та її «Батьківщина».

Тепер ці закони нібито вимагає скавувати і вся хмельницька громада в лиці своїх представників – депутатів міської ради, які 34-ма голосами підтримали підготовлене обласним партійним босом, а за сумісництвом і головою фракції партії «Батьківщина» у міській раді Валерієм Лесковим, рішення.

Скликати сесію і протягнути через неї потрібне рішення хмельницьким «Батьківщинівцям» не склало особливих труднощів. Секретар міської ради Костянтин Чернилевський, який і підписував розпорядження про скликання сесії, депутат від «Батьківщини». Більшість у міській раді – теж «бютівська». Це і дало «Батьківщині» можливість використати усю міську раду задля власного піару та, прикриваючись хмельничанами, задовольнити свої політичні амбіції.

Сесія тривала не довго, але трибуну в сесійній залі міські обранці, а сьогодні ще й кандидати у нардепи, використали по повній. Спочатку довго слухали кандидата-списочника від «Батьківщини» і ініціатора «політичної піар-сесії» Валерія Лескова Він розповідав, яке зло оті закони від 16 вересня, якими Порошенко бодай якось намагається припинити війну та встановити мир. Говорив так, ніби він, до речі, кадровий офіцер, який пройшов Афганістан, і справді збирається завтра їхати на Схід і воювати там до перемоги. Добре чужими руками жар загрібати, а в цьому випадку - за спинами вояків, відправлених на передову, волати «Україна переможе». За ним слово взяв ще один міський парламентарій, який теж «намилився» до Верховної Ради – кандидат у депутати по 188 виборчому округу від партії «Батьківщина» Слов’ян Воронецький. Той теж говорив довго, вичитуючи з листочка заяложені партійні тези. Ділився своїми враженнями від передвиборчої боротьби. І, врешті-решт, загітував підтримати підготовлені Лесковим папери: «Я підтримую і вас запрошую».

Відео дня

Не пропустили можливості використати трибуну сесійної зали задля свого піару і «свободівці». Кандидат у депутати Верховної Ради від «Свободи» по 187 виборчому округу, а поки ще й міський депутат Володимир Гончарук, теж узяв слово. «Свободівці», які не голосували за закони по Донбасу від 16 вересня, не пропустили шансу покритикувати Президента і розповісти про своє ставлення до цих законів. І, звісно, попіаритися, адже виборча компанія у самому розпалі.

Жаль лише, що усі ті, хто так заповзято критикують президентські ініціативи з врегулювання ситуації на Сході, не пропонують своїх «рецептів» вирішення проблеми. Причому таких, які б враховували інтереси  усіх українців – і на Сході, і на Заході, і тих, хто нині мерзне в окопах, і тих, хто «воює на дивані». Звісно, говорити про незламний український дух та вигукувати переможні гасла – легше, аніж дати відповідь на прості запитання: «Як і, головне, чим, ми маємо вигравати війну з Путіним? Які маємо знайти підходи до мешканців Донбасу, яким, здебільшого, не з їхньої волі, прополоскала мізки путінська пропаганда про «київську хунту» та «українських карателів»? Як маємо налагоджувати із ними контакт, аби жити далі в єдиній країні?». Прості питання – складні відповіді, які потрібно буде шукати і новообраному парламенту. Тож майбутня Верховна Рада має складатися не з популістів, які використовуватимуть трибуну для власного піару, а з політиків, які готові будуть запропонувати конкретні дії і взяти відповідальність за їх реалізацію.             

На правах реклами

Коментарі (1)
  • PAL

    Критикуя Порошенко и его стремление установить мир, и не предлагая своих предложений, эта драная батькивщина, уже много лет так пиарится. Критикуешь - предлагай. Предлагаешь - делай. Представляю, как лукашук с лесковым возьмут автоматы и пойдут в окопы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up