ТОЧКА ЗОРУ: Україні потрібна ефективна оборона, а громадянам – влада і фінанси - Єгор Соболєв

ТОЧКА ЗОРУ: Україні потрібна ефективна оборона, а громадянам – влада і фінанси - Єгор Соболєв
Людей потрібно привчати до думки, що не депутати вирішують долю міста, країни, а прості громадяни, а для цього починати потрібно з власного будинку і створенням ОСББ, впевнений голова Громадського люстраційного комітету, кандидат в народні депутати «Об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв.

Разом з командою Єгор Соболєв йде в парламент з трьома ідеями: люстрація, створення потужних сил оборони,  повернення влади людям.  Вибори, на його переконання, можуть стати справжньою люстрацією, якщо у парламент прийдуть чесні та самі по собі очищені люди.

Не стерпимо зраду і корупцію

Бачення люстрації, за словами Єгора Соболєва, прописане в законі «Про очищення влади», ухвалення якого домоглися 16 вересня. Закон передбачає перевірку кожного посадовця, судді, правоохоронця разом з Міноборони і Генштабу. Однак влада сама себе не очистить, тому потрібно «підключати» небайдужих громадян, впевнений головний люстратор країни.     

Відео дня

- Хмельничани, як і всі українці, повинні включитися в процес перевірки хабарників, - каже Єгор Соболєв. -  Ми написали про люстрацію закон, але знаємо як влада виконує закони, коли їй це невигідно. Саме тому при перевірці всі мають бути пильними.

На його думку, список «Самопомочі» яскравий тому приклад, адже там є багато активних людей і немає «заплямованих» депутатів.

- Очищення в своїх лавах ми вже зробили.  В наших списках ні колишнього, ні діючого депутата немає, також немає членів Партії Регіонів, - каже Єгор Соболєв.

Підготуємося на випадок надзвичайної ситуації

Цивільному населенню, яке хоче і може обороняти свої міста,  потрібно кваліфіковане військове навчання, впевнений голова Громадського люстраційного комітету. Адже, за його словами, на випадок збройної агресії громадяни повинні бути готові протидіяти.

- Для кожного регіону залишається велика загроза вторгнення російської армії, - каже Єгор Соболєв. - Якщо чоловіки будуть знати як боронити свій край, жодна регулярна армія далеко не просунеться. Українська повстанська армія вже показала наскільки вона може бути ефективною. Зараз час готувати населення. У нас дуже багато чоловіків і жінок, які хочуть бути готовими до вторгнення.  І важливе завдання держави – розгорнути масштабне кваліфіковане навчання партизанській боротьбі. Для того, щоб спокійно засинати потрібно мати потужні збройні сили, які очистять нас від путінських диверсантів.

На думку Єгора Соболєва, армію потрібно забезпечувати якісним озброєнням: від стрілецької до протитанкової зброї.

- Зброя  на складах в Україні є,  але вона «законсервована». Немає просто совісті в наших генералів для того, щоб її довести до бойових дій, - переконаний політик.  - У нас є 400 генералів, а це в 10 разів більше, ніж в США, які мають найбільшу армію в світі. Їх чисельність треба зменшити і замінити на справжніх офіцерів, що особистим прикладом заслужили довіру свої солдатів.

Вирішувати повинні громадяни

Завдання «Самопомочі» - шукати молодих чесних людей і давати  їм владу. Єгор Соболєв впевнений, що проблемні питання міст можуть вирішити лише його мешканці, а для цього потрібно «розв’язати їм руки».

- Місцевого самоврядування у нас немає, будемо реалістами, - запевняє Єгор Соболєв. -  Більшість проблем, які начебто вирішуються в Хмельницькому, насправді вирішується не в вашому  місті, а в Києві. Більше того, вирішується депутатами, а не людьми. Ми хочемо повертати громадянам право бути владою.  А для цього треба залишати податки на місцях, на місцевих референдумах вирішувати багато важливих питань, запровадити муніципальні органи правопорядку і виборні посади. Наприклад, начальників міліції повинно вибирати населення міста, щоб потім він перед людьми відповідав за результати своєї роботи.    

  На правах реклами 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up