Хмельницький залишився без Проскурова

Хмельницький залишився без Проскурова
Ресурс proskurov.info, присвячений історії Хмельницького, після 5-річної роботи фактично припинив своє існування, говорить засновник сайту, краєзнавець Ігор Западенко.

Про це він на писав на своїй сторінці у Facebook. Публікуємо без змін:

- З сумом мушу констатувати, що інтернет-ресурс www.proskurov.info ("Хмельницький портал") фактично припинив існування.

5 років тому цей проект виник як особиста ініціатива людей, небайдужих до історії свого рідного міста, забутої широким загалом. Його доменне ім’я - це попередня (історична) назва міста Хмельницького. Спочатку інтернет-ресурс збирав, публікував, обговорював давні міські світлини, спогади, наукові і літературні згадки про місто Хмельницький, а більше про давній Проскурів.

Відео дня
> Зростала спільнота користувачів, розширювалася тематика, додалися нові формати: новинні матеріали, відеогалерея кіно- і телепрограм про місто, блоги, інтернет-конференції. Спільнота організаторів і активних користувачів виходила у реал: створювали історичні фотовиставки, проводили екскурсії та інші цікаві речі.

На жаль, все має свій початок і своє закінчення. Історична тематика виявилася міському загалу непотрібною, бажання отримувати у навколопорталівській спільноті виявилося сильнішим, аніж бажання ділитися (світлинами, інформацією, власним часом і діями), а у тих, хто до останнього часу забезпечував роботу ресурсу, вичерпалися можливості вкладати у його роботу частинку самих себе.

Серед потенційних же "союзників" і "меценатів" бажання мати своє місце на цьому інформаційному майданчику було, певно, більшим, аніж бажання підтримати його роботу на належному рівні, хоча до останнього моменту ХП свідчив про високий і не накручений потенціал.

Відтак - "Хмельницький портал" стоп... 5 років - чималий час. Дякую долі за те, що мав задоволення займатися цією справою і завдяки їй познайомився з багатьма чудовими людьми.

Напевно, за якийсь час ця адреса у мережі знов оживе - але то вже буде щось інше, а не той ХП, яким ми його знали.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    А если выпилить форум и новости, и оставить только исторический раздел и все материалы собранные за 5 лет, т.е. сделать сайт статичным, разместив его где-то на Google Sites? Я бы на домен пожертвовал несколько купюр, учитывая что он стоит 9-10$ в год.
  • Anonymous

    жжош! пеши ещо!
  • Anonymous

    Ну раз всё доказал, так собирай портфель и в школу.
  • Anonymous

    что и требовалось доказать - феерично-многогранный vayser скатился до личных оскорблений бычтсро спекся (:sly:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up