Натяжні стелі "Яскрава Лінія": "ремонт без ремонту" у власній квартирі (Новини компаній)

Натяжні стелі "Яскрава Лінія": "ремонт без ремонту" у власній квартирі (Новини компаній)

2020-й рік, як і його наслідник, 21-й, принесли в наше життя стільки радикальних перемін, що так як раніше вже точно не буде ніколи. Змінилося все — наші звички, наш світогляд, наш настрій та наші вчинки.Ми стали більше часу проводити вдома. Ті, хто має змогу, взагалі переключилися на роботу виключно з власної оселі. А коли ти стільки часу проводиш в одному місці, обов’язково хочеться, щоб твоя квартира надихала, була затишною та комфортною.

Навіть в дизайні інтер’єрів відбулися серйозні зміни. Сьогодні ми хочемо простору - нової естетики в оформленні наших осель. Світлих, мінімалістичних кольорів. І якщо цього в нашому помешканні немає, часто нам кортить перевернути з ніг на голову — влаштувати ремонт та радикально змінити те місце, в якому нам доводиться проводити значно більше часу. Але не завжди це можливо: ремонт — справа доволі дорога. Особливо, коли кімнат більше, ніж одна. Та наше відчуття комфорту можна «обманути»: стеля — головний компонент інтер’єру. Якщо правильно її переробити, зможемо досягти такого бажаного дзену для себе.

«Яскрава Лінія» — компанія-експерт з 8-річним досвідом роботи у сфері натяжних стель та освітлення. Спеціалісти «Лінії» знають все про цей вид ремонту, в курсі останніх трендів у дизайні інтер’єру та точно знають, що потрібно вам для досягнення психологічного комфорту у власній оселі.

Наполегливість колективу та продуктивна праця зробили своє — у 2020 році «Яскрава Лінія» стала номінантом на престижну премію «Народний Бренд 2020» та увійшла в трійку лідерів по відгукам хмельничан.

Якщо ви також бажаєте якісно змінити вигляд у кімнаті, чи у цілій квартирі, обов’язково дочитайте цю статтю до кінця.

Ваш інтер’єр

Максимум білого. Колір, що діє на нас, наче «зарядка»: наповнює нас силами, дарує енергію, комфорт та натхнення. В кімнаті білого кольору людина почуває себе захищеною та у безпеці. У 2020 році ми пережили достатньо стресу (один локдаун чого вартий!), тому наша підсвідомість хоче спокою. Саме білий інтер’єр дозволить його досягнути.

Нічого зайвого — повний мінімалізм. Коли навколо тебе невелика кількість предметів, очам важко втомитися. Адже вони не перевантажені зоровою інформацією. Навколо вас повинні знаходитися лише найнеобхідніші речі. Вишуканим підсвічникам чи гротескним антресолям час поступитися місцем простим, але функціональним меблям. До того ж, вони набагато дешевші.

Лише екологічні матеріали. Рух, що триває вже декілька років, залишається бути актуальним навіть у 2021 році. Багаторазове все, що тільки може бути. А якщо якась річ і набридла, з її переробкою не повинно виникати жодних проблем. Одним словом, досить планеті страждати — час за нею доглядати! Навіть, якщо мова йде про вашу квартиру чи дім.

Додайте природи у ваш простір. Кімнатні рослини  знімають втому, стимулюють працездатність,покращують сон.

"Широко розповсюджена думка, що житло це місце сили – правильна. В наших силах створити такий простір, який буде сприяти гарному настрою та спокою", - каже дизайнер Риба Інна.

Все простіше, ніж здається

Якщо ви не готові до радикальних перемін у своєму помешканні, але позитиву все ж хочеться, радимо встановити натяжну стелю. Це швидко (спеціалісти «Яскравої лінії» здатні виконати роботу всього за 1 день) і доступно. До того ж, сучасні потужності виробників полотен дозволяють створити будь-який візуальний стиль, в залежності від побажань замовника. Недаремно встановлення натяжних стель називають жартома «ремонт без ремонту».

Ніяких побічних дій. Слідуючи за світовими трендами, натяжні стелі від «Яскравої Лінії» повністю відповідають вимогам екологічності. Всі матеріали є гіпоалергенними та екологічно чистими. Тому вони підійдуть навіть тим, у кого відразу декілька видів алергій.

Максимум простору. Як було зазначено вище — сучасний дизайн вимагає бути просторим. Полотно стелі можна натягнути без використання гіпсокартону, карниз легко приховується, залишаючи видимим лише білосніжний колір. Таким чином ви зможете візуально збільшити площу кімнати.

З будь-яким візерунком. Білий для вас занадто нудний? Будь ласка, обирайте візерунок чи навіть цілу картину до вподоби! Такі види стель називаються різьбленими (або ж перфорованими). Їх особливість в тому, що замість єдиного полотна, натягується відразу два:

Коли білий — це занадто нудно. Нічого страшного, якщо виникне бажання відступити від правил. Сучасний дизайн заохочує нас до експериментів. Наприклад, біле полотно можна «розбавити» контрастними лініями. Головне, не забувайте про принцип симетрії: лінії повинні лише доповнювати основний колір. Тому краще, коли вони будуть кантами по краях стелі.

Доповніть натяжну стелю правильним освітленням. Елементи освітлення можна сховати: наприклад, вмонтувати діодну підсвітку у візерунок, щоб підсвітити його. Чи навпаки, розмістити красиву люстру у центр кімнати, а по периметру встановити точкові світильники. Поле для експериментів тут, насправді, практично безмежне. Але радимо проконсультуватися у спеціаліста «Яскравої лінії» для максимально ефектного результату. 

Будьте оригінальними! Новинка 2021 року — дворівнева натяжна стеля з гострими кутами. Такий вид монтується зовсім без гіпсокартону та чудово виглядає в будь-якій кімнаті: спальні, вітальні, залі чи кухні. Перехід між рівнями можна виконувати у білому чи чорному кольорах. Справжня естетика! До того ж, компанія «Яскрава Лінія» поки єдині, хто виконує цей тип робіт.

Чи обирайте перевірене часом. Натяжну стелю зі світловими лініями настільки часто замовляли у 2019-2020 роках, що вона стала абсолютним хітом. Світлові лінії можуть використовуватись як основне чи додаткове світло. Таке рішення є ідеальним для стилю хай-тек. Для тих, хто розуміється на сучасному мистецтві інтер’єрів!

Глянцева, матова чи сатинова? Найпопулярніші матеріали для полотна бувають 3-х видів: глянцеві, сатинові та матові. Ось, чим вони відрізняються один від одного:

Матові натяжні стелі. Їх можна назвати класикою. Універсальний тип полотна, що вже багато років є лідером вибору серед покупців.  Серед головних переваг:

Глянцеві натяжні стелі. Прекрасний вибір для тих, в кого реальна стеля знаходиться на доволі низькому рівні. Завдяки дзеркальній поверхні такий тип полотна збільшить візуально висоту кімнати. Але такий візуал може втомлювати очі. Тому його частіше обирають власники ресторанів чи нічних клубів.

Сатинові натяжні стелі. Чудово підійдуть для будь-якої кімнати вашої оселі. Як і матове полотно, сатин не робить поверхню дзеркальною, проте все ж має властивість частково відбивати денне світло. Вдень таке полотно робитиме освітлення холодним, а ввечір дозволить проявити перламутровий блиск.

Який тип полотна обрати - вирішувати покупцю. Хоча ми рекомендуємо обирати серед матового чи сатинового. А краще ретельно роздивитися всі зразки натяжних стель перед покупкою та добре уявити собі фінальний результат.

Головне — це гармонія практичності... 

Врешті, не забувайте: натяжні стелі обирають не лише за їх чудовий візуал. Завдяки ним можна захиститися від багатьох проблем:

Ці та багато інших недоліків, з якими ми всі зустрічаємося у своєму побуті, можна легко забути, завдяки якісному монтажу. Адже переваги натяжних стель - очевидні.

… і стилю

На поверхні залишилися неприємні для очей щілини? Монтаж натяжних стель залишає по собі невеликі щілини між стіною та полотном. Будьте креативними — маскуйте подібні недоліки декоративним кантом!

Цей шнур спеціально створений для подібних ситуацій. За його допомогою можна легко приховати все те, що не повинні бачити ви чи ваші гості. 

Будь-якого відтінку, діаметру чи довжини — декоративний кант, це дешевий та доступний вибір для всіх, хто не хоче миритися навіть з найменшими недоліками у власній квартирі. А ще його ціна доступна кожному, а матеріал витримує сонячні промені навіть доволі тривалий час. Тому кант не вигорає.

Наостанок

Намагайтеся створити єдиний стиль у кімнаті. Непотрібно поєднувати відразу декілька стилістик в одному інтер’єрі. Зазвичай такий дизайн буде втомлюючим та принесе скоріше негативний результат. А наша ціль — створити спокій та затишок у власній квартирі, чи не так?

Вам є що додати?

Спеціалістам «Яскравої лінії» завжди цікава ваша думка. Можливо ви вже використовуєте натяжні стелі у власному домі? Поділіться враженнями:

«Яскрава лінія» — натяжні стелі від виробника

Компанія-експерт, що є вже 8 років на ринку натяжних стел, дякує за вашу увагу. Хочемо зазначити, що у нас можна замовити натяжні стелі на будь-який смак,  а також обрати правильне освітлення для вашого дому. На всі види робіт надаємо гарантію, а саме полотно встановимо всього за 1 день. Заміри виконаємо безкоштовно! Купити натяжні стелі в Хмельницькому можна одразу з люстрами, світильниками, карнізами, що забезпечить вам комплексний підхід та суттєву економію.

keyboard_arrow_up