«Блакитна Лагуна» з філе карпа і морепродуктів від шеф-кухаря ресторану «Батерфляй» Валентина Федірчіка

«Блакитна Лагуна» з філе карпа і морепродуктів від шеф-кухаря ресторану «Батерфляй» Валентина Федірчіка
Готуємо філе з карпа та морепродуктів «Блакитна Лагуна» разом з шеф-кухарем ресторану "Батерфляй" Валентином Федірчиком.

Для приготування потрібно:
філе коропа – 100 г, королівські креветки – 40 г, мідії – 40 г, сир моцарела – 3 кульки, сир Дор блю – 15 г, вершкове масло – 20 г, помідори чері – 50 г, молода морква – 1 шт., молодий буряк – 1 шт, кедрові горішки – 25 г, бальзамічний крем – 1 ч.л., лимон, сіль, білий перець, оливкова олія.
Для оформлення: – желатин – 5 г, лікер Blue Curacao – 1 ч.л., свіжий базилік, розмарин, тархун, зелений лук.
 

Як готуємо:

Маринуємо карпа: сіль, перець, лимон. Скручуємо у рулет, всередину кладемо маленьку кульку моцарели, збризкуємо оливковою олією. На верх кладемо гілочку розмарину, який чудово поєднується з рибою. Кладемо у духовку на 15 хвилин за температури 150 градусів.

Відео дня
>

 


На вершковому маслі обсмажуємо зелений лук, креветки, мідії. Додаємо сир Дор блю і смажимо морепродукти до золотистого кольору. Додаємо гілочку тархуна, базиліку, чері, і за 5 хвилин до готовності моцарелу – щоб сир не втратив форму.
Беремо молоду моркву і буряк, обсмажуємо їх 5 хвилин на середньому вогні. Додаємо кедрові горішки і бальзамічний крем, смажимо до золотистої скоринки.

Желатин всипаємо в гарячу воду, додаємо лікер. Чекаємо, поки рідина буде кімнатної температури, виливаємо на тарілку. Поки рідина не загусла, кладемо морепродукти і ставимо в холодильник на 15 хвилин.


Карпа кладемо на тарілку, на нього соус з морепродуктів, з боку буряк і моркву, лимон, лук. І для вишуканості пелюстки квітів. Смачного!


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up