Легкий, але ситний сніданок для всієї родини.
Мінімум інгредієнтів - максимум смаку.
Вівсянка входить до трійки найпопулярніших продуктів на сніданок. Британські вчені довели, що регулярне вживання цього злаку робить нас не тільки спокійнішими, але й розумнішими. Тож скористається приводом зробити ваш раціон смачним й поживним.
Рецепт:
Готуємо покроково: У миску перекладаємо головний інгредієнт - вівсяні пластівці. До пластівців додаємо горіховий мікс із насінням гарбуза або соняшника. В цю суміш додаємо трохи цукру - дві-три столові ложки. Саме він карамелізує пластівці після термічної обробки. Сушену журавлину підсолоджуємо родзинками й теж додаємо до пластівців. Успіх страви залежить від меду. Він повинен буди рідким. Зацукрований мед можна розчинити склянкою гарячої води.
Суміш викладаємо на деко та запікаємо у печі за температури 160 градусів протягом 40-45 хвилин. Не забувайте перемішувати щоп'ять хвилин. Візьміть до уваги, гранолу ідеально поєднувати з йогуртом.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.