Потрібно:
Кабачки промити, обсушити і нарізати кружечками. Акуратно вирізати серцевину.
Цибулю пропустити через м’ясорубку та додати до фаршу. Додати розмочений у молоці хліб, збите з сіллю яйце, сіль і перець. Все ретельно перемішати. Фарш прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Збити яйце з молоком, додати сіль і перець.
В серединку кожного шматочка кабачка вкласти фарш. Обваляти в борошні, вмочити в кляр і відправити на попередньо змащену олією пательню.
Обсмажувати до золотистої скоринки. Потім кружечки акуратно скласти на деко і відправити на 5-10 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів. Подавати з зеленню і сметаною.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.