Потрібно:
Філе подрібнити на фарш.
Помити та розділити на суцвіття капусту. Проварити її у киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин.
Кабачок натерти на грубій тертці. Посолити та залишити на хвилин 10. Потім добре відтиснути зайвий сік.
Зелень дрібно порубати.
У миску з фаршем додати кабачок, капусту, яйця, сметану і зелень. Усе ретельно перемішати та приправити спеціями.
Форму змастити олією і присипати сухарями. Викласти отриману масу.
Поставити суміш у духовку та випікати при температурі 180 градусів на 50-55 хвилин.
За 10 хвилин до готовності дістати запіканку та присипати натертим сиром. Знову поставити у духовку.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.