Потрібно:
Дріжджі розвести в 50 мілілітрах теплого молока і 1 чайною ложкою цукру. Накрити і залишити на 15 хвилин, щоб опара піднялася.
Просіяти борошно і влити в нього молоко, всипати цукор і сіль, додати масло та опару. Замісити тісто. Залишити його в теплому місці на годину.
Тісто розділити на 10 частин. Кожну кульку розкотити в овал, товщиною 3-4 мм. Після цього слід зробити кілька надрізів уздовж, не дорізуючи по 0,5 см до країв. Змастити тісто м'яким вершковим маслом. Присипати цукром. Згорнути овал з тіста по діагоналі в рулет, а потім скрутити в "равлика". Залишити їх на 10 хвилин.
Змастити булочки жовтком, збитим з невеликою кількістю молока. Після цього відправити в духовку на 20-25 хвилин та випікати при температурі 180 градусів.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.