Рецепт дня. Готуємо тушковані баклажани по-італійськи

Рецепт дня. Готуємо тушковані баклажани по-італійськи
ukr.segodnya
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • 2 баклажани
  • 2 великих помідори
  • 1 цибулина
  • селера
  • маслини
  • 1 ст.л. винного оцту
  • оливкова олія
  • сіль, перець, цукор
  • свіжий базилік

Баклажан нарізати кубиками. Покласти в миску, посолити і полити олією. Добре перемішати. Залишити на 15 хвилин.

Зняти з помідорів шкірку. М'якоть нарізати.

Нарізати селеру і маслини. 

На сухій пательні обсмажити баклажани. Додати помідори, селеру, маслини.

Поперчити, додати оцет, трохи цукру.

Готувати  поки овочі не стануть м'якими. Перед подачею посипати зеленим базиліком.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up