Інгредієнти:
Масло натираємо на тертці. Додаємо 1 яйце, потім сметану, сіль і соду. Додаємо борошно.
Замішуємо еластичне тісто. Залишаємо тісто в холодильнику на 30 хвилин.
Гриби чистимо, миємо та варимо приблизно 10-15 хвилин. Відкидаємо їх на друшляк, але не зливаємо весь бульйон.
Нарізаємо гриби та викладаємо їх на добре розігріту та змащену маслом пательню.
Додаємо нарізану кубиками цибулю і чекаємо поки цибуля стане прозорою. Додаємо до неї ополоник грибного бульйону. Тримаємо поки бульйон не закипить.
Натираємо на тертці сир і змішуємо з охолодженими грибами та цибулею.
Дістаємо тісто з холодильника. Розкачуємо за формою. Робимо із тіста бортики, кладемо поверх товстий шар квасолі та ставимо форму на 10 хвилин при температурі 200 ˚С.
Виймаємо тісто з духовки. Викладаємо начинку та випікаємо пиріг ще 20-25 хвилин при температурі 200 ˚С.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.