Для тіста:
Для начинки:
В кефір кімнатної температури всипати соду, перемішати.
Просіяти борошно, посолити, перемішати. Влити кефір із содою, розтоплене масло. Замісити тісто. Тісто має не липнути до рук. Тісто загорнути в харчову плівку і залишити.
Нарізати капусту та цибулю. Розігріти олію, покласти цибулю і пасерувати. До цибулі додати капусту і натерту моркву. Тушкувати до м’якості, потім посолити і поперчити.
Яйця розмішати з молоком, влити до капусти, перемішати і тушкувати ще хвилин сім.
Тісто ще раз помісити. Відокремити від нього 1/3 частину.
Розкачати більшу частину та викласти на деко. Викласти начинку. Розкачати менший шматок тіста, покласти поверх і защемити краї.
Змастити верх розтопленим вершковим маслом. Випікати пиріг при 180 градусах близько години.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.