Рецепт вихідного дня. Готуємо рис з кабачками, помідорами та морквою

Рецепт вихідного дня. Готуємо  рис з кабачками, помідорами та морквою
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 100 г рису
  • 250 г кабачків
  • 1 морква
  • 1 помідор
  • 250 мл води
  • 4 ложки рослинної олії
  • сіль, кріп, розмарин
  • селера
  • базилік

Рис відварити. Кабачки помити, нарізати шматочками, посипати спеціями. Після полити трішки олією, перемішати, викласти у змащену форму та запікати 15-20 хвилин.

Моркву натерти. Помідор нарізати шматочками.

У розігрітій сковорідці спасерувати моркву. Потім додати помідор, перемішати та зняти з вогню.

Додати до моркви варений рис і перемішати.

Кабачки дістати з духовки, додати рис і овочі. Все швидко перемішати і поставити в духовку ще на 10 хвилин. Посипати зеленню.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up