Інгредієнти:
Рибу очисти і поріж на шматочки. Трохи посоли, поперчи. Гарненько скропи лимонним соком і залиш на 10 хвилин.
Цибулю і моркву дрібно поріж. Спасеруй їх в олії 5 хвилин.
Броколі розбери на суцвіття. Дрібно поріж чилі.
Переклади обсмажені овочі в застелену форму. На них помісти броколі. Посоли і поперчи.
Зверху виклади скумбрію. Посип спеціями і перчиком чилі, скропи оливковою олією. Загорни фольгу конвертиком.
Запікай при 200°С 10 хвилин. Потім зменш температуру до 170°С і готуй скумбрію ще 7 хвилин.
Гарячі овочі перемішай з квасолею. Поруч виклади рибку.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.