Рецепт вихідного дня. Готуємо запечену скумбрію з овочами

  • У вихідний можна експериментувати зі сніданком.
  • Сьогодні особливий день - Вербна неділя, тож усі, хто тримає піст, можуть влаштувати свято шлунку, адже у цей день дозволено вживати гарячу їжу з рослинною олією, вино, рибу і морепродукти. 
Рецепт вихідного дня. Готуємо запечену скумбрію з овочами
Фото: tochka.net

Інгредієнти:

  • 1 скумбрія,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 300 г броколі,
  • 1 банка консервованої білої квасолі,
  • 1 перець чилі,
  • 0,5 лимона,
  • 2 ст. ложки оливкової олії,
  • 3 лаврові листки,
  • мелений коріандр за смаком,
  • суміш перців, сіль за смаком.

Рибу очисти і поріж на шматочки. Трохи посоли, поперчи. Гарненько скропи лимонним соком і залиш на 10 хвилин.

Цибулю і моркву дрібно поріж. Спасеруй їх в олії 5 хвилин.

Броколі розбери на суцвіття. Дрібно поріж чилі.

Переклади обсмажені овочі в застелену форму. На них помісти броколі. Посоли і поперчи.

Зверху виклади скумбрію. Посип спеціями і перчиком чилі, скропи оливковою олією. Загорни фольгу конвертиком.

Запікай при 200°С 10 хвилин. Потім зменш температуру до 170°С і готуй скумбрію ще 7 хвилин. 

Гарячі овочі перемішай з квасолею. Поруч виклади рибку. 

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up