Що потрібно:
Картопля (дрібна) – 4 шт, баварські ковбаски – 5 шт., перепелині яйця – 3 шт., помідори «чері» – 3 шт., соус «Песто» - 2 ст. л., оливкова олія – 1 ст. л., салат лоло-россо, лоло-біонда, зелена цибуля, базилік.
Як готуємо:
Салат нариваємо пальцями на шматки. Помідори нарізаємо дольками, варені перепелині яйця – навпіл. Нарізану скибками картоплю обсмажуємо у фритюрі до золотистої скоринки. Баварські ковбаски нарізаємо і обсмажуємо на пательні; додаємо картоплю і соус «Песто». Додаємо обсмажене у салат. Заправляємо «Песто» і оливковою олією, перемішуємо пальцями. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленою цибулею і базиліком.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Anonymous
Anonymous
Anonymous
Anonymous